A crescut preţul chiriilor. Vezi cât mai costă un apartament în Bucureşti

Ultima actualizare:

    Cel mai mult au crescut chiriile la 3 şi 4 camere
Cel mai mult au crescut chiriile la 3 şi 4 camere

Preţul chiriilor din Bucureşti a ajuns la un maxim al ultimelor 12 luni, potrivit ultimei analize imobiliare.net. Cel mai mult au crescut apartamentele cu 3 şi 4 camere, în timp ce preţul garsonierelor a rămas constant sau chiar e într-un uşor regres.

4 camere. Preţul mediu al chiriei apartamentelor cu 4 camere s-a mărit cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi cu 6% faţă de luna trecută. Astfel, preţul mediu de închiriere al unui apartament cu 4 camere a crescut de la 921 de euro în februarie, la 981 de euro în martie.

3 camere. Şi apartamentele cu 3 camere au făcut un salt important în ultimele douăsprezece luni, preţul mediu de închiriere al acestora mărindu-se cu 5% faţă de luna trecută. De la 590 de euro în februarie, chiria a ajuns la 620 de euro în martie.

2 camere şi garsoniere. Apartamentele cu 2 camere s-au scumpit şi ele cu 4%, de la 373 de euro în februarie, la 389 de euro luna aceasta, în vreme ce singurele care au rămas relativ constante în ultima lună au fost garsonierele, al căror preţ poate chiar a scăzut uşor.

Creşterea destul de spectaculoasă din ultima lună a chiriilor în Bucureşti poate fi pusă pe seama scăderii numărului de oferte de închiriere, proprietarii alegând luna aceasta mai degrabă să îşi scoată proprietăţile la vânzare decât să le închirieze. Acest lucru a avut ca efect majorarea preţurilor chiriilor, în condiţiile în care cererea este în urcare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net