Cotimanis, Carmen Tănase și Mirela Stoian, "Las' că știm noi!"

las-ca-stim-noi-carmen-tanase-adi-gheo-mirela-stoian-bebe-cotimanis.jpg

bebe cotimanis carmen tanase
Bebe Cotimanis și Carmen Tănase vor juca împreună în premieră, vineri, 9 octombrie
foto: Arhiva Personală

Cine-ar fi crezut că pot colabora atât de armonios? Ceea ce au pus la cale Bebe Cotimanis, Carmen Tănase și Mirela Stoian îi va face pe toți să râdă în hohote. Piesa de teatru ”Las' că știm noi!”, în regia lui Puiu Şerban, îi va distra la culme pe cei care vor veni să o vadă.

Vineri, 9 octombrie, la ora 19.00, Bebe Cotimanis și Carmen Tănase vor urca împreună pe scenă în premieră. Tot în premieră va fi jucată și piesa „Las' că știm noi!” care promite să stârnească râsul oricui. Marcă a regizorului comediilor „Boeing Boeing” și „Încurcătură la nivel înalt” și scrisă de Dereck Benfield, premiera va strânge publicul deja cunoscător, dar și alți pasionați ai lumii teatrului.

Bebe Cotimanis va urca pe scenă îmbrăcat în polițist în rolul lui Henry, alături de Mirela Stoian, care o va interpreta pe sora lui, Sarah. Cei doi vor să se relaxeze în vacanță în casa fratelui lor geamăn decedat, părintele Bernard, însă se pare că, odată ajunși acolo, nimic nu mai este la fel.

Se pare că noul administrator, Nora Winthrop, interpretat de Carmen Tănase, a transformat ferma într-o proprietate cu o reputație nu tocmai de bun augur. Mai mare le este surpriza atunci când în peisaj apare și Bernard, sau, mai bine zis, fantoma lui. Decorul va fi și el unul special, întrucât va permite glisarea naturală dintr-un spațiu de joc în altul.

Cei trei actori, dar și Adi Gheo și Ștefan Velniciuc, vor putea fi urmăriți la teatrul Elisabeta din București, vineri, 9 octombrie, de la ora 19. Cei care nu vor putea ajunge vineri pot reveni joi, 29 octombrie, la aceeași oră. După finalul spectaculului, publicul va putea interacționa cu actorii în foaier, pentru autografe dar și pentru simpla socializare.

Loading...

Citește și

  • Actorii de la teatrul Nottara au mutat teatrul în autobuz. Aceştia au pus în scenă spectacolul „Călătoria”, care începe în sala George Constantin a teatrului, după care spectatorii sunt urcaţi într-un autobuz şi plimbaţi prin Bucureşti. Finalul piesei îi prinde pe aceştia într-un pub.

  • anca sigartau demisie teatru bacovia bacau atacuri presa locala

    De jumătate de an se află la conducerea Teatrului Municipal Bacovia din Bacău, însă atacurile din presa locală au făcut-o să cedeze postul pe care l-a obţinut cu greu prin concurs. Anca Sigartău (48 de ani) şi-a anunţat duminică noapte (4 spre 5 octombrie), printr-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook, demisia din funcţia de manager.

  • crina matei goala

    Au trecut 12 ani de când a făcut senzație cu pictorialul din revista „Playboy”, iar acum e gata să se dezbrace din nou. Cu toate acestea, Crina Matei (44 de ani) recunoaște că nu ar vrea să renunțe complet la haine în fața camerelor de fotografiat, dar că ar fi motivată să pozeze sexy. Actrița a dezvăluit că nu este modestă, dar nici pudică.

  • teatrul national bucuresti festival improvizatie

    În perioada 24-27 septembrie, la Sala Media a Teatrului Național din București se desfășoară IMPRO, Festivalul Naţional de Improvizaţie. În cele patru zile de desfășurare a evenimentului, sunt trecute în program 17 spectacole.