Copil de 10 ani, victima unui incendiu puternic de Revelion! Are arsuri grave!

Ultima actualizare:

    Copilul a fost transportat cu arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpuluifoto: Arhivă
Copilul a fost transportat cu arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpuluifoto: Arhivă

Incendiu în noaptea de Revelion! Un copilul a fost transportat în stare gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală cu arsuri pe 20 la sută. Medicii sunt rezervaţi în privinţaşanselor sale de supravieţuire.

Copilul transportat, în noaptea de Revelion, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, în urma unui incendiu puternic izbucnit într-un apartament din strada Dristorului, este în stare foarte gravă, cu şanse minime de supravieţuire, fiind ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului, Raluca Alexandru. Conform sursei citate, copilul a fost adus la Spitalul "Grigore Alexandrescu" în stop cardio-respirator, fiind resuscitat. "Este în stare foarte gravă, este intubat şi ventilat, cu şanse minime", a declarat Raluca Alexandru.

Ea a precizat că astăzi copilul - un băiat - a împlinit 10 ani, fiind născut în 1 ianuarie 2007.

Copilul a fost transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” sâmbătă seară, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Strada Dristorului. Copilul, găsit în stop cardio-respirator, a suferit şi arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului.

În momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau, împreună cu băiatul, două femei. Una dintre ele şi-a pierdut viaţa în urma incendiului puternic, iar cealaltă a reuşit să iasă din locuinţă, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net