Concert Robbie Williams la București: Mesajul artistului după spectacol

Ultima actualizare:

    Concert Robbie Williams la București: Artistul a fost plăcut impresionatfoto: Arhiva Personală
Concert Robbie Williams la București: Artistul a fost plăcut impresionatfoto: Arhiva Personală

Concert Robbie Williams la București: Artistul britanic a cântat vineri (17 iulie) în Piața Constituției din Capitală, unde s-a simțit mai bine ca oricând. Robbie a publicat un mesaj pe o rețea socială unde laudă orașul în care a cântat, dar și publicul surprinzător de dinamic.

Concert Robbie Williams la București. Experiența artistului din Capitală a fost una inedită pentru el. Spectatorii nu au fost singurii care s-au simțit extraordinar la concert. Robbie a scris pe o rețea socială că experiența trăită în București a fost una de neegalat: „București, uneori atât de bun, încât nu poate fi descris. La fel de bun ca orice spectacol pe care l-am susținut... ai fost de neegalat în această seară”, a scris artistul pe pagina lui de Twitter.

Concert Robbie Williams la București: Primele imagini cu artistul în România

Concert Robbie Williams la București. Robbie a ajuns în București joi seară (16 iulie), cu un avion privat. Acesta a aterizat la ora 18.15, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, pe pista Țiriac Air. Artistul britanic a venit însoțit de soția lui, Aida Field, fiica lor, Teddy, în vârstă de trei ani, dar și de cățelul lui, un ciobănesc mioritic pe nume Spencer. Pentru siguranța lui, Robbie nu a acceptat să fie întâmpinat de fani la aeroport și a fost în permanență însoțit de bodyguarzi, care i-au asigurat protecția pe tot parcursul vizitei în România.

Concert Robbie Williams la București: Câți bani a primit artistul pentru spectacol

Concert Robbie Williams la București. Artistul a avut un onorariu fabulos pentru spectacolul susținut în Capitală. Acesta a venit pentru prima oară în România, iar surse din domeniul impresariatului artistic ne-au spus că după concertul din București acesta ar fi câștigat 1.5 milioane de euro. Este unul dintre cei mai bine plătiți artiști care au venit să cânte la noi, alături de Madonna și Bon Jovi.

Concert Robbie Williams la București: Artistul în duet cu tatăl lui

Concert Robbie Williams la București. La numai 20 de minute de la începerea spectacolului, Robbie și-a surprins publicul cu un duet inedit. Acesta l-a invitat în scenă chiar pe tatăl lui, cu care a interpretat melodia „Better Man”. Duetul a fost unul inedit, foarte bine sincronizat, semn că nu este prima oară când artistul cântă pe scenă împreună cu tatăl.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net