Concert caritabil de Crăciun pentru Hospice Casa Speranței din București

concert_caritabil.jpg

corul asociatiei internationale a femeilor bucuresti
Corul Asociaţiei Internaţionale a Femeilor București organizează un concert caritabil de Crăciun

Corul Asociaţiei Internaţionale a Femeilor București organizează un concert caritabil, sâmbătă, 14 decembrie, la Biserica Italiană. Intrarea se face pe bază de donație, iar veniturile nete sunt direcționate pentru susținerea Hospice Casa Speranței.

Hospice Casa Speranței este beneficiarul Concertului Caritabil de Crăciun susținut de corul Asociației Internaționale a Femeilor București (IWAB). Hospice Casa Speranței oferă îngrijire paliativă pentru persoane diagnosticate cu boli incurabile sau aflate în stadiu terminal. Donațiile colectate în cadrul acestui concert vor contribui la ajutorul oferit pacienților Hospice pentru a trăi în demnitate și liniște alături de cei dragi.  

Corul Asociației Internaționale a Femeilor București a fost creat în 2018, cu scopul de a promova prietenia în cadrul comunității internaționale și locale din București, prin intermediul muzicii ca limbă universală. Corul acceptă persoane având orice nivel de pregatire muzicală. Membrele corului aparțin domeniului internațional de afaceri sau mediului diplomatic și urmează cariere care nu au o legătură directă cu muzica, cum ar consultant de marketing, antreprenor, inginer, designer grafic, istoric de arte, psiholog, designer floral, somelier sau profesor.

 

La Concertul Caritabil de Craciun sunt invitați și trei soliști profesioniști, mezzosoprana Anne Marieke Evers din Olanda, absolventă a Conservatorului din Amsterdam și specializată în repertoriul oratoric, Alexandru Nuca din România, bandeonist, chitarist și pianist, și Jong-Soo Jung, primul absolvent al specializării nai din Corea de Sud.

Corul a pregătit pentru acest concert un repertoriu de cântece renumite de Crăciun, pentru a aduce mai aproape de sufletul auditoriului spiritul sărbătorilor de iarnă. Vor fi, de asemenea, piese muzicale care vor stimula publicul să se alăture corului, pentru a se bucura împreună de rezonanța deosebită a frumoasei Biserici Italiene.

Concertul se va desfășura sâmbătă, 14 decembrie, cu începere de la ora 19.00, la Biserica Italiană, Bulevardul Nicolae Bălcescu 28. Accesul se va face pe bază de donație (60 de lei de persoană), iar veniturile nete vor fi direcționate pentru susținerea Hospice Casa Speranței.

Citește și:

Gest nobil! Paul Ipate a donat o parte din banii de la „Ferma vedetelor”

Ellie White a strâns 8000 de lei pentru copiii cu boli terminale

Loading...

Citește și

  • Au doborât recordul mondial la viteza de traversare a Mării Negre într-o barcă cu vâsle. Mai mult, au sudat o echipă formidabilă, care va încerca să îmblânzească Atlanticul în luna decembrie. Cei cinci români care au pornit în aventura vieţii lor în scop caritabil ne-au spus cum au reuşit să străbată 1.200 km în 11 zile.

  • printesa Marina Sturdza, licitatie Artmark, licitatie Marina Sturdza, Casa Sperantei, printesa, bunuri personale printesa

    Descendentă a două familii nobile, Șuțu și Sturdza, prințesa Marina Sturdza a trecut în neființă la 22 octombrie 2017, după o luptă cruntă cu o boală neiertătoare. În ciuda unei vieți pe muchie de cuțit, Marina Sturdza a găsit resurse pentru a-i ajuta pe cei din jur. Înainte de a părăsi lumea celor vii, prințesa născută în România a lăsat cu limbă de moarte moștenitorilor ei să scoată la vânzare mare parte din bunurile personale, iar banii obținuți să fie donați unor fundații care au grijă de copiii bolnavi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1