Comandament pentru deszăpezire, la Primăria Capitalei

Ultima actualizare:

    Autoritățile stabilesc azi cum vor interveni la prima ninsoare (foto: Dorin Constanda)
Autoritățile stabilesc azi cum vor interveni la prima ninsoare (foto: Dorin Constanda)

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, i-a convocat azi pe șefii principalelor direcții și regii din cadrul Municipalității la primul comandament de iarnă din acest sezon rece. Oficialii se întâlnesc la ora 9.00 la sediul primăriei pentru a pune pa punct planul de intervenție pentru deszăpezire.

La București nu sunt anunțate ninsori, însă edilii se întâlnesc în ședință de iarnă pentru a nu fi luați prin surprindere de prima ninsoare. Reprezentanții firmelor de deszăpezire au fost convocați de primarul general interimar, Ștefănel Dan Marin, pentru a-i prezenta acestuia utilajele și stocurile de sare de care dispun, numărul de angajați care vor munci, dar și zonele în care se va interveni cu prioritate. La ședință participă și reprezentanții Regiilor de transport public și de distribuție a energiei termice, cărora li se va cere să explice cum vor interveni în caz de blocaj în furnizarea serviciilor.

În această dimineață, la ora 8.00, era 1 grad Celsius la București. Azi temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, însă vor crește la 16 grade marți, miercuri și joi. Vineri apar ceva nori și se răcește, însă precipitațiile sub orice formă vor lipsi toată săptămâna.

Primarul Ștefănel Dan Marin le-a spus șefilor firmelor de deszăpezire să se aștepte la controale dni partea sa la punctele de lucru din Capitală. „Din datele pe care eu le dețin, după 15 noiembrie ne așteptăm la fenomene care includ precipitații sub formă de lapoviță și posibil și ninsoare, aș vrea să știu și să mă asigurați că fiecare dintre dumneavoastră și, în special, mă refer aici la cele cinci societăți de salubrizare ce își desfășoară activitatea în cele șase sectoare sunt pregătite să intervină operativ. Începând cu ziua de mâine se vor efectua controale la toate cele cinci societăți", a declarat în timpul comandamentului primarul general interimar.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net