FOTO Urgie peste București! Străzi sub ape și cod portocaliu de ploi și furtună

ploaie-inundatii-bucuresti_1.jpg

Mașinile au traversat foarte greu Șos Gh. Ionescu Sisești din cauza ploii
Ploaia a transformat Șos Gh. Ionescu Sisești într-o zonă lacustră

Meteorologii au emis, duminică după-amiază o avertizare cod portocaliu de furtună pentru municipiul Bucureşti, iar precipitațiile au făcut ravagii. Pompierii au intervenit în mai multe zone pentru scoaterea apei acumulate în curţi şi subsoluri.

”Ca urmare a emiterii avertizarii meteorologice cod portocaliu pentru municipiul Bucureşti şi unele localităţi din judetul Ilfov, ISUBIF a remis mesaj de informare a populaţiei prin intermediul panourilor electronice stradale şi prin reţelele de socializare”, a transmis, duminică, ISU Bucureşti – Ilfov.

Potrivit news.ro, pompierii intervin cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în curţi şi subsoluri, pe str Agricultori, str Bujorului, str Paris, Calea Grivitei şi str Mahatma Gandhi sau pe Șos Gh Ionescu-Sisești.

ploaie-inundatii-bucuresti_2.jpg

Locuitorii din zona Sisești au încercat să-și apere subsolurile blocurilor cu saci dar degeaba
Locuitorii din zona Sisești se plâng că au canalizarea înfundată și apa le intră în subsolurile blocurilor

Meteorologii au anunţat până miercuri în București averse torenţiale ce vor totaliza 20...25, izolat 30 l/m, descărcări electrice şi vijelie.

Barcă răsturnată pe Lacul Herăstrău în timpul ploii torențiale

O barcă s-a răsturnat, duminică, pe Lacul Herăstrău, iar o persoană a căzut în apă. Pompierii au intervenit şi au reuşit să aducă persoana la mal. De asemenea, au fost aduse la mal alte două ambarcaţiuni surprinse pe lac de ploaia torenţială.”Persoana a fost adusă la mal de către pompieri, conştientă. Tot pe lacul Herăstrău, pompierii au mai adus la mal alte doua bărci în care se aflau două persoane şi care nu mai puteau ajunge la mal”, au mai transmis pomoierii.

 

 

Citiți și

 

Aşa am «înotat» ieri prin Capitală

 

A fost prăpăd aseară în Capitală! 25 de case, inundate

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1