Clotilde Armand, validată în funcţia de primar al Sectorului 1

clotilde-armandjpg.jpg

Clotilde Armand
Clotilde Armand poate în sfârșit să se instaleze în fotoliul de primar al sectorului 1 după ce acum patru ani a pierdut alegerile

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 întrucât Tribunalul Bucureşti a respins, marţi toate apelurile declarate în dosar. Clotilde Armand, reprezentanta USR-Plus a câștigat la alegerile locale din 27 septembrie mandatul de primar al sectorului 1 sprijinită de PNL.

Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, toate apelurile din dosarul privind validarea lui Clotilde Armand ca primar al Sectorului 1. Potrivit news.ro, unele dintre apeluri au fost respinse ca lipsite de interes, în timp ce apelul declarat de Daniel Tudorache, fostul primar al sectorului 1, membru PSD a fost respins ca nefondate. Decizia este definitivă.

 

Povestea contestării lui Clotilde Armand

 

În urmă cu zece zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache. Tribunalul Bucureşti a decis, luni, să amâne pronunţarea cu 24 de ore în acest dosar. Primăria Sectorului 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6928. În procente Clotilde Armand are 40,95%,Daniel Tudorache are 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.

 PSD a obţinut 9 mandate în consiliul local Sector 1, USR-PLUS are tot 9 mandate, PNL are 6 mandate, iar PMP - 3.

 

Citiți și

 

Povestea dramatică a lui Clotilde Armand. A supraviețuit unei dureri care ar îngenunchea orice mamă

 

Ce spune Clotilde Armand după excluderea soţului din USR: "Suntem o familie unită!"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Clotilde Armand face notă discordantă față de tipologia politicianului post-decembrist cu care românii s-au obișnuit. De fapt, ar fi nedrept pentru ea s-o numim pe Clotilde Armand politician.

  • clotilde armand usb candidat primarie

    O instanţă a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti a admis luni să sesizeze Curtea Constituţională asupra soluţiei legislative a alegerii primarilor într-un singur tur de scrutin, ca urmare a unei excepţii de neconstituţionalitate ridicate de către Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Sectorului 1 Bucureşti.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul