Clotide Armand, în autoizolare, după ce șeful Biroului Electoral Sector 1 ar fi fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

clotilde-armand.jpg

clotide armand
Clotide Armand s-a autoizolat la domiciliu
Sursă foto: Arhivă Click!

Clotide Armand, noul primar al sectorului 1, a intrat în autoizolare după ce s-a anunțat că șeful Biroului Electoral Sector 1 ar avea coronavirus. Ea a vorbti în cadrul unui interviu acordat prin intermediul unui apel video despre decizia pe care a luat-o și a menționat că se simte obosită.

Clotide Armand a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 cu o diferență de 1007 de voturi față de contracanditatul său. Ea a fost invitată în platoul unei emisiuni pentru a discuta despre cursa electorală, dar și despre speculațiile care au luat naștere în jurul rezultatelor. Clotide Armand a refuzat să facă deplasarea și să se prezinte în platou și a ales să se izoleze la domiciliu, după ce șeful Biroului Electoral Sector 1 ar fi fost testat pozitiv pentru coronavirus. 

Clotide Armand, în autoizoalre 

“Sunt obosită, după aceste zile intense, dar sunt și precaută, n-am vrut să risc nimic, pentru mine și pentru dumneavoastră”, a declarat edilul ales pentru Sectorul 1 al Bucureștiului în cadrul unui videocall. 

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a câștigat alegerile în fața lui Dan Tudorache. Ea a obținut 40,95% din voturi, la o diferenţă de 1,13% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,82%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până miercuri, la ora 10:30, după numărarea a 97,74% dintre voturi. 

Cine este Clotilde Armand, primarul sectorului 1 din București

Clotilde Marie Brigitte Armand s-a născut la 28 iunie 1973, în localitatea Pointe-a-Pitre din Franța, unde tatăl ei își îndeplinea serviciul militar alternativ ca profesor de matematică. Familia ei este originară din orașul francez Vichy, unde trăiesc în prezent părinții ei. 

Loading...

Citește și

  • Clotilde Armand purtând steagul României la o manifestație

    Clotilde Armand a câștigat Primăria sectorului 1 din București la o diferență de aproximativ 1000 de voturi în fața social-democratului Dan Tudorache. Franțuzoaica a purtat o bătălie acerbă și a câștigat o victorie dramatică, după o luptă pe care a dus-o și acum patru ani când a pierdut „la mustață”. Clotilde este însă o femeie extrem de puternică și curajoasă. Asta poate și din cauza vieții deloc ușoare pe care a trăit-o ca mamă, căci această femeie a suferit pierderi enorme și Dumnezeu știe cum de-a reușit să-și găsească puterea, curajul și echilibrul de a-și mai continua viața.

  • Clotilde Armand

    Clotilde Armand a câștigat Primăria sectorului 1, cu un avans de peste 1000 de voturi în fața social-democratului Dan Tudorache. Este vestea dimineții și vine în urma centralizării finale a voturilor, efectuate de către Autoritatea Electorală Permanentă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1