Circul Metropolitan București își deschide stagiunea vineri 3 iulie, cu spectacolul în aer liber"Magia circului - Poveşti cu cai"

arena_circ.jpg

Aici vor fi jucate spectacolele Circului Metropolitan în această vară
Arena pe care vor evolua în această vară artiștii Circului Metropolitan este situată în Parcul Circului, lângă sala de spectacole

Veste bună pentru iubitorii circului. Circul Metropolitan București își reia reprezentanțiile, de această dată în aer liber. Seria spectacolelor debutează vineri, 3 iulie 2020, de la ora 19.00 cu "Magia circului - Poveşti cu cai".

Artișii circului vor juca toată vara în zona special amenajată pentru public în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15. Timp de aproximativ 70 de minute, iubitorii Artei Circului, mari și mici, sunt invitați să admire evoluția vedetelor arenei - acrobați recunoscuți în toată lumea, maeștri ai călăriei, jongleri talentați și comici irezistibili. Programul și regulamentul spectacolelor sunt disponibile accesând pagina de Facebook a Circului Metropolitan București sau website-ul https://circulmetropolitan.ro/. Copiii mai mici de 2 ani vor fi ţinuţi în braţe şi nu va fi necesară achiziţionarea unui bilet. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începerea reprezentaţiei; după această oră, biletele îşi pierd valabilitatea.

spectacol-cai-1.jpg

Artiștii circului repetă de zor pentru primul spectacol
Primul spectacol al Circului Metropolitan din această stagiune aduce la rampă dresurile de cai

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obţinută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii/ anulării spectacolului de către organizator. Pe durata desfăşurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.”Datorită condiţiilor impuse de legile în vigoare suntem nevoiţi să respectăm distanţa obligatorie de 2 metri, astfel ca biletele vor putea fi rezervate doar în pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri şi/sau 4 locuri”, au anunțat reprezentanții Circului Metropolitan conform news.ro. Biletele pot fi achiziționate de la casieria circului de miercuri până duminică între orele 11.00-19.00 sau online de pe www.myticket.ro și www.entertix.ro.Un bilet costă 43, 20 de lei pentur adulți și 21, 60 de lei pentru copii peste 2 ani.

 

Citiți și

 

Circ la Circul Metropolitan. Bogdan Stanoevici, directorul instituției, a fost demis de primarul general al Capitalei

 

EXCLUSIV Sanda Ladoși, totul despre noua ei viață: «Este foarte periculos ceea ce fac»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1