“Circarii Soarelui” vin în România cu şase bucătari

Ultima actualizare:

    Artiştii de la Cirque du Soleil vor susţine şase reprezentaţii cu show-ul Quidam Foto: Matt Beard
Artiştii de la Cirque du Soleil vor susţine şase reprezentaţii cu show-ul Quidam Foto: Matt Beard

Artiştii Cirque du Soleil se întorc în România cu un nou show exploziv. “Quidam”, unul dintre cele mai întunecate spectacole ale companiei canadiene, se desfăşoară în perioada 29 ianuarie-1 februarie, la Romexpo. Acrobaţii au închiriat două etaje ale unui hotel de lux şi aduc cu ei şi şase bucătari.

Cel mai cunoscut circ din lume a pregătit un show care le va tăia respiraţia fanilor. „Quidam” prezintă povestea tinerei Zoe, care este neglijată de părinţi. În încercarea de a umple golul din existenţa ei, ea alunecă într-o lume imaginară, unde întâlneşte personaje care o încurajează să-şi elibereze spiritul.


    45 de acrobaţi vor urca pe scena de la RomexpoFoto: Matt Beard
45 de acrobaţi vor urca pe scena de la RomexpoFoto: Matt Beard

În spatele grandiosului spectacol stau 110 persoane, dintre care 45 sunt acrobaţii care vor urca pe scenă. Dacă artiştii vin cu avionul, recuzita impresionantă va ajunge în ţară cu 25 de tiruri care vor pleca zilele acestea din Tenerife. Pentru „Quidam” sunt necesare 250 de costume, 500 de accesorii şi aproape 300 de perechi de pantofi.

45 de acrobaţi vor urca pe scena de la Romexpo
45 de acrobaţi vor urca pe scena de la Romexpo

Fiecare artist are între două şi şapte costume, iar pantofii sunt pictaţi chiar înainte de reprezentaţie. Fiecare ţinută are o dublură în spatele scenei. Costumele sunt spălate zilnic cu detergenţi biodegradabili, tocmai de aceea circul călătoreşte peste tot în lume cu propriile maşini de spălat. Mai mult, aceştia aduc cu ei şi şase bucătari care le vor pregăti feluri de mâncare din bucătăria internaţională. „Sunt doi bucătari pentru gustări, doi pentru mâncare şi doi pentru desert”, ne-a spus Andreea Andreescu, manager de comunicare la Events, companie ce aduce Cirque du Soleil în România.

Membrii companiei canadiene au închiriat două etaje (110 camere) ale unui  hotel de cinci stele din Capitală. Primii acrobaţi ajung în ţară duminică, urmând ca până miercuri, 28 ianuarie toată echipa să fie întregită. Aceştia vor susţine şase reprezentaţii, iar biletele costă între 120 şi 500 de lei.

"Lacul Lebedelor" pe gheaţă, la Sala Palatului

Lacul Lebedelor pe gheaţă vine în premieră în România. Balerinii-patinatori ruşi ajung la noi pe 4 aprilie, la Sala Palatului, din Bucureşti, dar e bătaie pe bilete. Spectacolul este atât de grandios încât în multe ţări s-a ţinut cu casa închisă. Biletele costă între 49 şi 229 de lei şi se vând la oficiile poştale, magazinele Inmedio, Diverta şi Germanos , dar şi pe bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro şi eventim.ro. Ca să se meţină suplii, campionii din Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg beau numai apă plată cu lămâie.

Fiecare circar are între două şi şapte costume
Fiecare circar are între două şi şapte costume

Spectacolul în cifre

  • 101 persoane, dintre care 45 de acrobaţi
  • 250 de costume
  • 500 de accesorii
  • 300 de pantofi
  • 20 de peruci
  • 25 de tiruri cu recuzită
  • 110 camere de hotel
  • 6 bucătari
  • 6 spectacole
  •  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net