Ciprian Ciucu, despre oamenii fostului primar: ”Eu mă așteptam să se simtă și să plece singuri”

Ultima actualizare:

    Ciprian Ciucu nu vrea să lucreze cu echipa fostului primar de la Sectorul 6foto: Inquam Photos
Ciprian Ciucu nu vrea să lucreze cu echipa fostului primar de la Sectorul 6foto: Inquam Photos

Ciprian Ciucu are planuri mari pentru locuitorii Sectorului 6. Noul primar a vorbit, într-un interviu pentru Hotnews, despre reabilitarea blocurilor, amenajarea promenadei de la Lacul Morii, renunțarea la ghenele de bloc, dar și despre planul de a reduce numărul de angajați din primărie și de a scăpa de oamenii fostului primar.

Primăria Sectorului 6 are un buget de investiții de doar 100 milioane lei, și cam 200 milioane lei se duc pe salariile celor peste 3.000 de angajați, a declarat Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6, într-un interviu acordat HotNews.ro. Edilul a promis că va face evaluarea personalului și va reduce serios numărul angajaților, pentru a face rost de bani pentru investiții.

În ceea ce privește investițiile, programul de reabilitare termică va continua, dar analizează ca partea proprietarilor, 20%, să nu mai fie plătită peste 5 ani, ci începând de acum, și vor fi atrase fonduri europene pentru program. Primul proiect important care va începe este amenajarea promenadei de la Lacul Morii, în vară. Alte proiecte prioritare sunt extinderea parcului Drumul Taberei, amenajarea unui parc pe strada Liniei, extinderea bd. Timișoara până în Șoseaua de Centură și conectarea străzii Valea Cascadelor cu cartierul Ghencea prin strada Valea Largă.

În ceea ce privește serviciul de salubrizare, caietul de sarcini pentru licitația în curs va fi refăcut. Noutatea este că acolo va fi prevăzută desființarea ghenelor de gunoi de la bloc până în 2023 și amenajarea unor insule de colectare între blocuri, inclusiv colectare selectivă.

Citește și:

Exclusiv! Ciprian Ciucu explică cum a ajuns mama lui să ocupe posturile de la stat fără concurs

Ciprian Ciucu: ”Nu o să lucrez cu echipa cu care a venit Gabriel Mutu”

Întrebat dacă are în vedere reducerea personalului, Ciucu a răspuns fără ezitare: ”Da, nu mă feresc să o zic. Am venit de la Oradea, am avut de unde să învăț. Și eu sunt dator să redirecționez acești bani către calitatea vieții oamenilor din Sectorul 6, deci am nevoie de investiții. Trebuie să continui programul de reabilitare termică, trebuie să construiesc cel puțin 8 școli și alte creșe și grădinițe, vreau să fac o bază sportivă, vreau să amenajez Insula Lacului Morii.”

Primarul Sectorului 6 este hotărât să-i scoată din schemă pe oamenii fostului primar, despre care spune că se aștepta să plece singuri, după pierderea alegerilor.

”Nu o să lucrez cu echipa care a venit cu Gabriel Mutu. Sunt oamenii lui de încredere. A luat de la alte direcții posturi și a creat artificial o Direcție de Control, de care nu am nevoie, și care sunt oamenii lui de partid, oameni pe care nu îi cunosc și în care nu am încredere, care au fost botezați ca funcționari publici. Voi modifica organigrama și voi desființa direcția. Eu mă așteptam să se simtă și să plece singuri, dar nu au făcut asta”, a declarat Ciucu pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net