Cine este nora lui Virgil Măgureanu

Ultima actualizare:
Virgil Măgureanu a fost șeful SRI în perioada 1990 - 1997. Miercuri, el a fost audiat în dosarul Mineriadei
Virgil Măgureanu a fost șeful SRI în perioada 1990 - 1997. Miercuri, el a fost audiat în dosarul Mineriadei

Alina Măgureanu, acum Petre, după divorțul de fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu, a detonat bomba! În urmă cu două zile a depus plângere la DNA împotriva fostului ei socru, dar și la Poliția Sectorului 1, reclamând că i-a fost furată mașina din parcare. A fost numai începutul furtunii, pentru că seara, în platoul unei televiziuni de știri, femeia de 40 de ani a făcut dezvăluiri șocante și acuzații de violență domestică. Cum totul s-a întâmplat din senin, e firesc să ne întrebăm cine este nora lui Virgil Măgureanu.

Era tot ce-i lipsea fostului șef al Serviciului Român de Informații (SRI), Virgil Măgureanu, în contextul acuzațiilor de crime împotriva umanității în dosarul Mineriadei din 1990! Fosta lui noră, Alina Petre, a făcut o plângere la DNA, în care face acuzații foarte grave de corupție. Femeia de 40 de ani, care a fost căsătorită cu fiul lui Măgureanu, Marian, a precizat că i-au fost lezate ”toate interesele” de către ”Virgil Măgureanu și familia”.

Nora lui Virgil Măgureanu a fost purtată prin tribunale de soții Măgureanu
Nora lui Virgil Măgureanu a fost purtată prin tribunale de soții Măgureanu

Războiul pe care Alina Petre îl poartă cu familia Măgureanu e unul vechi, dar până acum s-a desfășurat departe de ochii presei. Se pare nora lui Virgil Măgureanu a prins curaj când și-a văzut fostul socru dând cu subsemnatul la DNA.

Cine este nora lui Virgil Măgureanu? Victima violenței domestice

Alina Petre a devenit doamna Marian Măgureanu în 2004. Cei doi au o fiică adolescentă. Mariajul nu a fost însă unul fericit, iar de un an durează epopeea divorțului. Nora lui Virgil Măgureanu a mărturisit recent că a fost victima violenței domestice timp de mai mulți ani.

”M-am lăsat bătută și la propriu, și la figurat și cred că foarte puține femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetița mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum. Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții. Suntem crescuți în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit și fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel și să spun lucrurilor pe nume”, a scris Alina pe contul ei de Facebook.

Încercările Alinei de a rezolva această problemă la poliție au eșuat. Se pare că influența celebrului ei socru a fost prea mare pentru ca reclamațiile ei să fie luate în considerare. ”M-am dus bătută la secția 2 de Poliție, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble”, a declarat nora lui Virgil Măgureanu la postul de televiziune B1.

Cine este nora lui Virgil Măgureanu? Probleme cu pensia alimentară

Deși acum este implicată într-o nouă relație, se pare că divorțul de Marian Măgureanu nu a decurs tocmai lin. ”Iată că, într-o Românie «liberă», un dosar de divorț se poate anula pur și simplu din cauza a «șase vicii de procedură» și a unor file lipsă din dosar, produse de aceeași «lege» și de un domn”, a mai spus Alina Petre.

Pensia alimentară e un alt subiect sensibil în familia Măgureanu, după cum reiese din discuția dintre nora lui Virgil Măgureanu și mama acesteia. ”Eu primesc 69 RON pensie”, s-a plâns Alina Petre. ”Hai, măi mamă, că s-a îndreptat eroarea materială a pensiei Mariei. Va primi 217,12 lei /luna din data de 20 oct.a.c. Nici cât un șpriț al tăticului ei milionar in euro”, a răspuns ironic mama tinerei.

Ea însăși acționară majoritară în mai multe afaceri ale familiei, Alina Petre nu se plânge însă că nu are cu ce să-și crească fetița. ”Am 3 joburi”, a spus nora lui Virgil Măgureanu, care își acuză fostul socru și de faptul că a sechestrat actele firmei în care ea este acționar majoritar.

Cine este nora lui Virgil Măgureanu. Amenințată de socri

Alina Petre avertizează că va merge până la capăt cu dezvăluirile. ”Am fost la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a face câteva plângeri. Fostul meu socru, Virgil Măgureanu, mi-a precizat în repetate rânduri că dânsul reprezintă încă Legea în România. Și chiar mi-a demonstrat-o în câteva dintre procesele pe care mi le-au intentat mie și mamei mele. Atunci când am depus actele pentru divorț, am fost amenințată de către această familie, că dacă spun cuiva despre lucrurile întâmplate în interior, mă vor lăsa pe drumuri și îmi vor lua tot. Recunosc că am tăcut, de frică! Mi-au demonstrat însă, prin procesele intentate, prin influența asupra domnilor polițiști de la Secția Snagov și Secția 2, că au putere să facă ce vor”, a mai spus Alina Petre.


    Nora lui Virgil Măgureanu a fost purtată prin tribunale de soții Măgureanufoto: arhiva personală
Nora lui Virgil Măgureanu a fost purtată prin tribunale de soții Măgureanufoto: arhiva personală

Se anunță un scandal cu bătaie lungă, mai ales că pentru Virgil Măgureanu se strânge lațul și în procesul Mineriadei din 1990, în care are, deocamdată, calitatea de suspect, conform unor surse judiciare citate de Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net