Cine era tânăra care a căzut de la etajul 6. Nu a lăsat niciun bilet de «adio»

Ultima actualizare:

    Ioana Ţîrlea s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia cu chirieFoto: arhivă personală
Ioana Ţîrlea s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia cu chirieFoto: arhivă personală

Cazul tânerei de 29 de ani, găsită moartă și complet dezbrăcată în fața unui bloc din București, după ce ar fi căzut de la etaj, i-a şocat pe toţ i cei care au cunoscut-o, dar şi pe vecini care sunt îngroziţi de cele petrecute. Ioana Tîrlea era medic veterinar și locuia cu chirie în blocul lângă care a fost găsită. În același apartament, spun vecinii, locuia și iubitul Ioanei, un tânăr în vârstă de 30 de ani.

Vineri noapte, Ioana Tîrlea, medicul veterinar care a salvat atâtea animale de la moarte, a decis să-şi închie propriile socoteli cu viaţa şi s-ar fi aruncat de la balconul de la etajul 6  al apartamentului în care locuia cu chirie. Tânăra intrase într-o stare de depresie severă din cauza faptului că nu își găsea un loc de muncă. În momentul în care s-a petrecut tragedia, Ioana se afla singură în apartament.

De altfel, polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă.

Foştii ei colaboratori de la o asociaţie de protecţie a animalelor au publicat un mesaj cutremurător.

Ioana Tîrlea suferea de o depresie severă din cauza faptului că nu-şi găsea un loc de muncă
Ioana Tîrlea suferea de o depresie severă din cauza faptului că nu-şi găsea un loc de muncă

"Auzim la ştiri faptul că o tânără din Bucureşti a căzut azi noapte de la etajul 6 şi că a decedat. Oftăm, spunem vai saraca...Aflăm spre seară că este Ioana. Ioana pe care o cunoşteam de la Brains & Bones, acea minunată fată cu care am colaborat şi cu care ne conversam des. Nu credem că este adevărat! Dumnezeu să te aibă în pază, Ioana!", au notat cei de la Kola Kariola. 

Ioana era dezbrăcată în momentul în care a căzut de la etaj

Misterul morții sale se adâncește și mai tare având în vedere că aceasta a fost găsită complet dezbrăcată, lucru neobișnuit în cazul sinuciderilor. Martorii sunt convinși că ea ar fi fost împinsă de cineva. Totuși, polițiștii au descoperit iubitul tinerei, care este de altfel, primul martor important pentru anchetatori era plecat de acasă. Acesta urmează să fie interogat pentru a se afla mai multe detalii despre problemele fetei. La momentul actual, este exclusă ipoteza unei crime, dat fiind faptul că apartamentul era închis pe dinauntru, iar cheia se afla în ușă atunci când oamenii legii au încercat să pătrundă în locuință  pentru mai multe indicii. Potrivit, unor surse din anchetă, citate de stirileprotv.ro, tânăra ar mai fi avut o tentativă de suicid în trecut. Ea nu a lăsat niciun bilet de adio, un alt mister din anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net