Cine cere eliberarea lui Liviu Dragnea: ”Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta!”

Ultima actualizare:
Manifestanții și-au exprimat susținerea față de Liviu Dragnea
Manifestanții și-au exprimat susținerea față de Liviu Dragnea

Câteva zeci de persoane s-au strâns, duminică, la Palatul Cotroceni ca să ceară demisia preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi eliberarea din închisoare a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Protestatarii au scandat, printre altele, ”Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta”. În palat n-a fost nimeni să-i audă însă, pentru că președintele se află în vacanță cu familia la Neptun.

Câteva zeci de persoane s-au strâns, duminică, la protestul ”Demisia Iohannis! Dragnea în libertate! Apel la Patriotism!”, organizat pe reţelele de socializare. Potrivit organizatorilor, la protest au fost chemaţi doar ”patrioţii adevăraţi”.

”Nu degeaba s-au luptat stămoşii noştri pentru ţară, începând de la cei mai mari domnitori, până la Liviu Dragnea! Libertate, Liviu Dragnea! Jos, Iohannis trădătorul! Haideţi să strângem rândurile şi să îi arătăm sasului că nu îi aparţin aceste meleaguri şi nu îi dăm voie să ne rupă ţara!”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

Protestatarii îl consideră pe Liviu Dragnea deținut politic
Protestatarii îl consideră pe Liviu Dragnea deținut politic

Participanţii la protest au scandat lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi și-au arătat susţinerea pentru Liviu Dragnea. ”Ieşi afară, javră ordinară”, ”Iohannis, nu uita, Rahova e casa ta”, ”Şi noi suntem români” sau ”Dragnea, te iubim, că ca tine nu găsim” sunt doar câteva dintre lozincile scandate de protestatari, conform News.ro.

De asemenea, manifestanţii au purtat pe care era scris ”Liviu, deţinut politic, libertate" şi ”Fără excroci imobiliari la Cotroceni”. Unii dintre manifestanţi aveau steaguri tricolore. 


    Protestatarii îl consideră pe Liviu Dragnea deținut politicfoto: Inquam Photos
Protestatarii îl consideră pe Liviu Dragnea deținut politicfoto: Inquam Photos

Protestul vine în contextul în care luni va fi ultima zi de carantină pentru Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. După expirarea acestei perioade, autoritățile vor decide dacă-l vor muta pe fostul lider PSD într-un alt penitenciar sau îl vor lăsa la Rahova pentru a-și ispăși pedeapsa de trei ani și șase luni, pronunțată în dosarul angajărilor fictive.

Klaus Iohannis, în vacanță de Rusalii la Neptun

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece sfârşitul de săptămână la Neptun, unde îşi va sărbători ziua de naştere alături de soție și de câţiva apropiaţi, conform unor surse citate de News.ro. Şeful statului a împlinit 60 de ani, în 13 iunie. Familia Iohannis va rămâne pe litoral până la începutul săptămânii viitoare.

Citește și:

Liviu Dragnea, condiții de lux în închisoare! Politicianul, tratat ca un VIP

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net