Chef Horia Vîrlan, show culinar cu hei la noua statie Rompetrol din București

Ultima actualizare:

    Horia Vîrlan va folosi un ingredient secret
Horia Vîrlan va folosi un ingredient secret

Maestrul bucatar Horia Vîrlan a fost încântat de prima sa experiență culinară hei, la Rompetrol Onesti si revine joi, 22 iunie, la statia proaspat deschisă de Rompetrol în strada Valea Oltului, nr. 93-95, București.

Maestrul va oferi un show culinar in care va imbina ingredientele salatelor Hei intr-o reteta speciala, pe care o va recomanda celor prezenti la reprezentatia lui. Demonstratia culinară va incepe de la ora 17.30. 

hei ii va oferi ingredientele proaspete pentru salate, iar maestrul isi va exersa talentul pentru clientii Rompetrol. Rețetele de salate din hei sunt alese în funcție de sezon, cu ingrediente proaspete și alese cu atenție care se pot îmbina în mai multe variante. Peste un mix proaspăt de legume, se pot pun ingrediente gustoase, precum porumb cu unt și busuioc, ton și telemea sau omleta cu bacon și branza, emmentaler și crispy bacon. Fiecare combinație se îmbină și cu un sos potrivit. Salata se savuroasă cu pâine sau nachos.Horia Vîrlan va adauga un ingredient propriu, acel secret al bucatarului care transforma retele obisnuite in experiente de neuitat.


    Maestrul va oferi un show culinar in care va imbina ingredientele salatelor Hei intr-o reteta speciala
Maestrul va oferi un show culinar in care va imbina ingredientele salatelor Hei intr-o reteta speciala

În hei de la Rompetrol, atenția la detalii este reflectată nu doar în elementele decorative, dar și în plasarea confortabilă a produselor, ușor de găsit. Interiorul este caracterizat printr-o atmosferă confortabilă și primitoare, iar gustările sunt întotdeauna delicioase și proaspete. Rompetrol a finalizat rebranding-ul statiilor de alimentare cu carburant si a restaurantelor hei si a deschis numeroase benzinarii in tara. Rompetrol Valea Oltului este cea mai mare benzinarie din Bucuresti, dintre cele 18 statii de alimentare operate în capitală. 

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net