Centrul comercial Băneasa Shopping City se închide până la jumătatea lui aprilie

centru-comercial-mall.jpg

Imagine din interiorul unui centru comercial
Mall Băneasa va fi închis până la jumătatea lui aprilie

Centrul comercial Băneasa Shopping City se închide până la jumătatea lui aprilie, mai exact în perioada 23 martie - 16 aprilie 2020, în contextul epidemiei de coronavirus și pentru a-și proteja clienții, dar și angajații. Rămân deschise hypermarketul Carrefour, care va avea program ca şi până acum, între orele 8:00 - 22:00, şi farmaciile situate în galeria centrului, care vor funcţiona după programul normal, între orele 10:00 – 22:00.

"Băneasa Shopping City consideră că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienţii, retailerii, precum şi angajaţii care îşi desfăşoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea şi siguranţa lor sunt o prioritate permanentă. Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie - 16 aprilie 2020 sau până când starea de urgenţă instaurată de autorităţi va fi ridicată", anunță reprezentanţii centrului comercial, potrivit Digi24.ro. 

Autorităţile şi specialiştii recomandă distanţarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului. De asemenea şi este în interesul superior al întregii comunităţi locale şi nu numai să respecte această recomandare şi să adopte măsuri preventive.

 

Citește și: 

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. 308 de cazuri. 2 persoane sunt în stare gravă

Loading...