Cea mai jucată piesă de teatru din lume „aterizează” în Herăstrău

boeing-boeing-lucian-ghimisi-maria-buza1.jpg

boeing lucian ghimisi maria buza
Lucian Ghimiși și Maria Buză, într-o scenă comică din spectacolul „Boeing Boeing”
foto: Teatrul Elisabeta

Cu o distribuție excepțională și având renumele că este cea mai jucată din lume, piesa de teatru „Boeing Boeing” nu intră în vacanță. Spectacolul care aduce pe aceeași scenă patru dintre cele mai în vogă actrițe – Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa și Maria Buză – se joacă la Teatrul de Vara din Herăstrău.

Scrisă de autorul francez Marc Camoletti, piesa de teatru „Boeing Boeing” a avut premiera mondială în Londra, la Apollo Theatre, în 1962. În România, spectacolul este regizat de Puiu Șerban și se joacă din septembrie 2012. Din 1991, „Boeing, Boeing” a fost înscris în Cartea Recordurilor ca cea mai jucată piesă (scrisă de un autor francez) din lume.

Spectacolul, o comedie spumoasă

„Boeing, Boeing” spune povestea arhitectului Bernard (interpretat de Bogdan Stanoevici), care este un burlac convins și un „playboy” veritabil. Tânărul trăiește cu adevărat palpitant, deoarece se iubește în același timp cu trei stewardese superbe (interpretate de Monica Davidescu, Tania Popa și Alexandra Velniciuc) care nu trebuie să afle una despre cealaltă, evident... Doar că săcoteala lui de acasă nu se potrivește cu noul program de zbor, așa că iubitele sunt în pericol să dea nas în nas. Ca să scape basma curată, Bernard se folosește de iscusința menajerei sale, Berta (interpretată de Maria Buză), și de timiditatea prietenului său de la țară, Robert (Lucian Ghimisi).

Loading...
 
 

Citește și

 • roxana vancea

  Pe Roxana Vancea o știe toată țara. Și chiar mai mult de atât. Fosta vedetă tv a devenit cunoscută și în Marea Britanie, unde presa de acolo a inclus-o în topul celor mai sexy fete de la meteo.

 • iulia vantur salman khan

  Relația Iuliei Vântur cu Salman Khan pare a fi o telenovelă fără sfârșit. Tatăl prezentatoarei de la "Ferma Vedetelor" a dat din casă, deși fiica sa face tot posibilul să stea cât mai în umbră și să nu facă mare tam-tam pe seama relației cu starul de la Bollywood.

 • bianca dragusanu buze reactie

  Însărcinată în şase luni, Bianca Drăguşanu trece printr-o serie de schimbări fizice. Nu doar burta a început să-i crească, ci fanii au remarcat că vedeta s-ar fi rotunjit peste tot. Deşi nu a luat decât şase kilograme, blonda s-a plâns apropiaţilor că are mult de tras din cauza retenţiei de apă.

 • Un val de caniculă s-a abătut asupra ţării noastre. Te sufoci de cum scoţi capul pe geam la cele 40 de grade. Cei care au clacat pe stradă din cauza căldurii n-au avut prea multe variante la îndemână. Corturile anticaniculă nu le-a ”rezolvat” leşinul.

 • Veste proastă pentru şoferii care tranzitează zona Piaţa Sudului! Lucrările pe cel mai mare şantier de infrastructură din Bucureşti, realizat din fonduri europene vor fi terminate de abia la sfârşitul lui 2018, deşi intersecţia trebuia reconfigurată, oficial, până în decembrie 2015.

 • Viorel Lis

  “M-a scos Ţara Galilor”, spune, cu obidă, un bucureştean din Balta Albă, după ce fotbaliştii lui Gareth Bale au dat de pământ cu Belgia. Astfel de exclamaţii se aud zilnic la casele de pariuri, unde românii împătimiţi lasă în medie, pe lună, între 50 şi 100 de lei. Anual, românii cheltuiesc, la păcănele şi la pariuri, un miliard de euro, potrivit Rombet, asociaţia organizatorilor de jocuri de noroc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1