Ce spune tatăl uneia dintre fetele musulmane agresate în Bucureşti

10688579_foto_123rf.jpg

Două fete musulmance au fost agresate miercuri pe Calea Moşilor
Foto: 123RF

Incident şocant în centrul Bucureştiului, ziua în amiaza mare: două fete musulmane au fost agresate miercuri, pe Calea Moşilor. Părinţii adolescentelor din Siria nu cred că e vorba despre ceva organizat şi nici nu vor să depună plângere.

Fetele au fost agresate la intersecţia dintre Calea Moşilor şi strada Eminescu, o zonă intens ciculată, de trei băieţi şi două fete. Tatăl uneia dintre ele a povestit, conform digi24.ro, cum s-a întâmplat totul. El a declarat că cei cinci agresori au început să ţipe la fete şi, deşi acestea au încercat să îi evite, unul dintre băieţi a venit după ele şi le-a lovit şi zgâriat. Un trecător a sărit în ajutorul celor două.

"Au început să strige după ele: ISIS, terorişti, aveţi bombe!. Fetele au evitat să discute cu ei şi au schimbat direcţia, dar s-au întors după ele. A venit unul din băieţi şi a încercat să-i ia hijabul de pe cap. S-au zgâriat, s-au lovit. Au nişte semne pe faţă şi pe mâini zgârieturi, dar nu ştiu dacă au folosit ceva ascuţit sau pur şi simplu de la unghii. Fetele erau foarte speriate, galbene la faţă, pe hainele lor era sânge”, a spus bărbatul. 

Tatăl fetei a mai spus că pune incidentul pe seama lispei de educaţiei agresorilor. Părinţii nu vor să depună însă plângere, de teamă să nu îşi expună copiii unor noi agresiuni. 

„Eu consider că este un caz mai...de puşti, nu este ceva organizat. Aici este o lipsă de educaţie, lipsă de cultură a acestor puşti. Este diferenţă foarte mare între acest Stat Islamic şi musulmani. Noi suntem primii care suntem victimele organizaţiei Stat Islamic”, a declarat bărbatul.

Autorităţile au deschis însă un dosar penal, după ce s-au sesizat din oficiu. 

Loading...

Citește și

  • tinere voal musulman bataie agresate

    Două tinere musulmane acuză că au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri, pe Calea Mosilor din Capitală, anunţă Asociaţia “Surori Musulmane”, cazul fiind cercetat şi de Poliţia Capitalei.

  • femei isis

    Groază este cuvântul de ordine în teritoriile controlate de Statul Islamic în Siria și Irak (ISIS): bărbații sunt uciși, iar femeile abuzate sexual. Jihadiştii susţin că orice femeie capturată devine musulmană dacă zece luptători ai grupării extremiste o violează. Povestea relatată de CNN a unei tinere care a fost sclava militanţilor, fiind violată de 12 bărbaţi, este cutremurătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1