Ce spune Adrian Năstase despre speculaţiile privind homosexualitatea sa

Ultima actualizare:

    Adrian Năstase, la eliberarea din penitenciarul Jilava, în data de 21 august 2014Foto: Marian Iliescu/Adevărul
Adrian Năstase, la eliberarea din penitenciarul Jilava, în data de 21 august 2014Foto: Marian Iliescu/Adevărul

Adrian Năstase şi-a lansat marţi cartea "Cele două Românii", pe care a scris-o în puşcărie şi care se vrea o radiografie a ultimilor zece ani.

La lansarea cărţii au participat figuri importante din PSD, printre care Ion Iliescu, Liviu Dragnea şi Ioan Rus. Adrian Năstase a spus că noua sa carte cuprinde ceea ce a înţeles el că s-a întâmplat în ultimii zece ani, pentru a se evita repetarea unor greşeli. 

De ce am scris cartea? Am descoperit că există Alzheimer colectiv, care ne face să uităm unele lucruri şi să avem o senzaţie inevitabilă să repetăm unele greşeli", a spus Năstase, conform Mediafax. 

"Prima prezentare a cărţii a fost în cadrul Clubului de la Jilava, care funcţionează în continuare. Este o dezbatere în care fiecare vorbeşte despre subiectul pe care-l ştie. Unii au vorbit despre apicultură, alţii despre conductă fără săpătură, eu am vorbit despre politică", a spus politicianul, care a completat că această carte nu conţine "impresii de călătorie din Jilava" şi este atent documentată, iar soţia şi fiii săi "au bătut-o la maşină, au tehnoredactat-o".

În cadrul lansării, fost premier a vorbit despre temele abordate în carte, de la alegeriile din 2004 la accidentul de vânătoare al lui Ilie Sârbu şi speculaţiile privind homosexualitatea sa. 

Cu privire la aceste zvonuri, Năstase a explicat că cel care le-a lansat s-a dovedit a fi turnător la Securitate şi le-a difuzat în America, fiind preluate în campania prezidenţială din 2004 de PD şi Vadim Tudor.

Cât despre accidentul lui Ilie Sârbu, care a fost rănit într-o zonă sensibilă, Adrian Năstase nu dă un răspuns clar dacă socrul lui Victor Ponta s-a împuşcat singur sau a fost împuşcat de altcineva. 

„Au fost multe speculaţii pe tema asta. Nu vreau să le comentez. Oricum, pentru orice vânător, faptul că tot snopul de alice a lovit grupat, într-un cerc de 10 cm, dovedeşte că «focul de armă» s-a declanşat, prin accident, de la o distanţă de cel mult un metru“, a spus Năstase, conform adevarul.ro.

La lansare au fost prezenţi actuali şi foşti lideri PSD, între care preşedintele Ion Iliescu, miniştrii Ioan Rus şi Liviu Dragnea, Mihai Sturzu, dar şi foşti membri ai Cabinetului pe care l-a condus, Victor Babiuc, Adrian Severin, Dan Matei Agaton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net