Ce comunicat a emis Centrul Cultural Rus in pandemie de Covid-19

centru.jpg

centrul cultural rus mesaj coronavirus
Centrul Rus de Stiinta si Cultura ii invita pe oameni sa vina la sediu, desi deplasarile sunt limitate
foto: Facebook

Nici institutiiile statului nu mai sunt ce au fost. În plină pandemie de Coronavirus, Centrul Rus de Ştiință şi Cultură (CRSC) din București a publicat, recent, un mesaj prin care îi invită pe oameni, desi trebuie sa stea in case, să ridice broșuri cu titlul -Să-ți găsești nemurirea de erou în focul luptei- . Totul se întampla în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 10.00-15.00, de la sediul din Bd.-ul Lascăr Catargiu, din Capitală.

Lucrarea se adresează poeților și ziaristilor înrolați în armată din perioada Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Inițiativa celor de la CRSC a stârnit, însă, reacții dure din partea mai multor oameni, aceștia scoțând în evidență modul în care Ambasada și Centrul Rus de Ştiință şi Cultură au ales să respecte apelurile autorităților române ca oamenii să nu-și părăsească locuințele pe durata stării de urgență.

Dar, CRSC nu a ținut cont, clar, de apelul înaintat de autoritățile române, ba mai mult îi invită pe cei interesați să vină la sediul lor și să ridice broșurile, deși deplasările sunt restricționate în această perioadă. Comunicatul Centrului Rus de Ştiință şi Cultură se încheie cu un mesaj sfidător: “Vă așteaptăm!”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1