Catedrala Mântuirii Neamului, scoasă la vânzare. Ce spune Patriarhia Română

catedrala_neamului.jpg

catedrala
Lucrările la catedrala Neamului sunt în plină desfăşurare
Foto Anuntulcorect

Utilizatorii de internet se ţin de glume pe site-urile de anunţuri. Unul dintre ei a scos la vânzare catedrala Mântuirii Neamului, printr-un anunţ publicat pe un site de specialitate.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost scoasă la vânzare pentru suma de 500.000.000 de euro, într-un anunţ publicat miercuri 20 mai, pe www.anuntulcorect.ro. "Vand catedrala la rosu in Bucuresti, in zona Cotroceni – 13 Septembrie (in curtea Palatului Parlamentului). Constructia este facuta din banii mei si a altor contribuabili la bugetul de stat (pot demonstra cu acte contabile). Se vinde asa cum se vede si in fotografii, cumparatorul avand ocazia sa o zugraveasca in ce culori doreste si sa picteze sfinti si ingeri cu fețe care sa semene cu el. Constructia are 38.000 metrii patrati, 5 etaje (trei subterane si doua deasupra solului), 12 lifturi, buncar antiatomic, 500 locuri de parcare. Pretul de 500.000.000 Euro nu este negociabil. Cumparatorul isi va putea recupera investitia in maxim 5 ani si nu va avea nici un fel de obligatii financiare fata de institutiile statului", se arată în anunţul pus de Daniel. Numărul de contact pentru anunţ a fost publicat cel de contact al Patriarhiei Române.

anunt_catedrala.jpg

catedrala
Anunţul prin care se vinde Catedrala Neamului
Foto Anuntulcorect

Primul comentariu a fost semnat de Pr. Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, care a cerut administratorului site-ului ca anunţul respectiv să fie scos. "În atenţia Administratorului site-ului  de publicitate imobiliară Anunţul corect. Pe site-ul Anunţul corect  a fost postat astăzi, 20 mai 2015, un anunţ imobiliar fals despre Catedrala Mântuirii Neamului în mod evident cu intenţie denigratoare. Vă solicităm să ştergeţi această postare abuzivă care, de altfel, contravine flagrant propriilor dumneavoastră principii de postare din secţiunea Termeni şi condiţii. Cu speranţa că sesizarea noastră va fi luată în considerare în cel mai scurt timp şi că această situaţie regretabilă nu se va mai repeta, Pr. C. Stoica, PATRIARHIA ROMÂNĂ".

anunt_oficial.jpg

catedrala
Comentariul publicat în numele Patriarhiei Române
Foto Anuntulcorect

Contactată de redacţia Click!, Patriarhia Română nu a răspuns încă solicitărilor noastre de a afla dacă mesajul de mai sus este şi punctul de vedere oficial al instituţiei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1