Care e starea bebelușului găsit într-o pungă, în sectorul 3. Micuțul depinde în continuare de aparate

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Şeful secţiei ATI nou-născuţi de la Spitalul Marie Curie, doctorul Cătălin Cîrstoveanu a afirmat că bebeleşul Cristian Ştefan găsit într-o pungă în faţa unui bloc din Sectorul 3 încă depinde de aparate, însă medicii speră că „toate aceste agresiuni nu au însemnat nimic pentru viaţa lui”.

Acesta a adăugat că bebeluşul nu poate încă să tolereze vreo patru - cinci militri de lapte şi va scădea cantitatea la unul sau doi mililitri.„Una peste alta starea lui este una mult îmbunătăţită şi suntem foarte bucuroşi de evoluţia lui Cristian Ştefan”, a mai spus Cîrstoveanu.

Care este starea bebelușului abandonat într-o pungă

„A stat o anumită perioadă fără oxigen, fără să fie resuscitat, evident fără suport, a stat la rece şi a fost o perioadă în care a fost fără niciun fel de ajutor. Dar sperăm că toate aceste agresiuni nu au însemnat nimic pentru viaţa lui.

Problema noastră este să vedem că tolerează şi nutriţia. Încă nu poate să tolereze vreo patru-cinci mililitri de lapte, este prea mult pentru el, deocamdată. O să scădem mai jos, mai puţin. Un mililitru, doi.

Aş da o nutriţie doar ca să existe ceva în tubul digestiv, să vedem cum se comportă şi tubul digestiv în agresiunea pe care a avut-o, dar una peste alta starea lui este una mult îmbunătăţită şi suntem foarte bucuroşi de evoluţia lui Cristian Ştefan”, a declarat Cătălin Cîrstoveanu sâmbătă, 26 decembrie, la Digi 24.

Pe 22 decembrie, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată că în faţa unui bloc din Sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou născut. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 13, precum şi echipaj de prim ajutor,  copilul fiind preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Mama nou-născutului găsit într-o pungă, în faţa unui bloc din Sectorul 3, a fost găsită şi dusă la audieri. Femeia ar urma să fie supusă unei expertize psihiatrice, informează News.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net