Carambol în Drumul Taberei! O mașină s-a răsturnat pe linia de tramvai 41

accident_drumul_taberei.jpg

Accident drumul taberei
Accidentul a avut loc în Drumul Taberei
Foto: observator.tv
Citeste tot despre: 

Caramboș cu trei mașini, miercuri dimineață (24 iulie), în Drumul Taberei. În urma impactului, un Opel s-a răsturnat pe linia de tramvai 41. În urma accidentului, se circulă cu dificultate.

Sensul spre Lujerului a fost blocat parția.  În urma impactului unul dintre autovehicule a ajuns pe linia de tramvai și s-a răsturnat, potrivit observator.tv. Accidentul a afectat traficul în zonă, mai ales că linia 41 a fost suspendată până la 1 septembrie, pentru realizarea unor lucrări la podul Ciurel. Autobuzele de pe liniile 641 și 6441 vor avea întârzieri.

accident.jpg

Accident drumul taberei
Un Opel s-a răsturnat pe linia tramvai
Foto: observator.tv

 

De ce nu mai circulă tramvaiul 41

Autoritățile au suspendat temporar linia tramvaiului 41 pentru finalizarea lucrărilpr la metroul din Drumul Taberei, la suprafață, în zona Pieții Moghioroș și pentru instalarea unor piloni la Pasajul Ciurel. La Piața Moghirol se reorganizează circulația pentru stația de metrou Drumul Taberei, care va avea șapte zone de acces. Pentru trei dintre ele, este nevoie să fie mutate șinele de tramvai. Astfel, linia 41 va fi deviată pe un traseu provizoriu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1