București devine capitala europeană a modei pentru 3 zile

miss_fashiontv_europe_2018_palatul_parlamentului_7.jpg

miss fashiontv
Miss F. Europe va primi un premiu în valoare de 20.000 de euro
Foto: arhivă personală

Peste 100 de modele internaționale, designeri, stiliști și personalități ale modei de pe tot mapamondul vor fi prezenți la Fashion Week pentru aniversarea a 22 de ani de Fashiontv, în cea mai exclusivistă zonă din București.

Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la înființarea renumitei televiziuni dedicată modei, Fashiontv organizează în perioada 22-24 iulie 2019, la It Cucina by Bonton Palace din București, un eveniment grandios dedicat modei și frumuseții. Pe parcursul a trei zile de evenimente, reunite sub titulatura Fashion Week by Fashiontv, peste 100 de modele din toată Europa vor participa la cel mai important concurs de frumusețe, Miss F Europe, și vor prezenta colecții semnate de designeri internaționali și branduri de top.

miss_fashiontv_europe_2018_palatul_parlamentului_7.jpg

miss fashiontv
Miss F. Europe va primi un premiu în valoare de 20.000 de euro
Foto: arhivă personală

Personalități internaționale, modele, designeri și profesioniști din domeniul modei din toată lumea, vor fi recunoscuți public în cadrul FTV Fashion Awards – Gala premiilor în moda internațională. 

Câştigătoarea Miss F fashion, recompensată cu o bijuterie în valoare de 20.000 de euro

Miss F Europe este un concurs de descoperire și promovare a tinerelor aspirante la o carieră de model care va reuni finaliste selecționate din toată Europa prin intermediul agențiilor de modele colaboratoare ale Fashiontv. Desfășurat sub sloganul ”Beauty improves the world”, Miss F Europe este un eveniment internațional care promovează frumusețea, emanciparea femeii și nu în ultimul rând, moda.

-1121444700_miss_fashiontv_europe_2019_4561774_resized.png

fashion tv
Miss F. Europe va primi un premiu în valoare de 20.000 de euro
Foto: arhivă personală

Juriul concursului va fi format din Președintele și Fondatorul Fashiontv, Michel Adam, producători de film din Hollywood, precum și din reprezentanți ai celor mai importante agenții de modele din lume.

Câștigătoarea marelui titlu de Miss F Europe va primi o bijuterie exclusivistă în valoare de 20.000 de euro de la Casa Mouawad.

Cele mai importante momente ale evenimentelor vor fi promovate pe Fashiontv timp de un an de zile, în 196 de țări din întreaga lume în cadrul rubricilor specializate ale Fashiontv, precum Fashion Weeks, Designers, Models, Photographers, Fashiontv Events și Fashiontv Party.

 

Loading...