Bucureștean imobilizat și dat jos din autobuz pentru că a refuzat să poarte mască! El a scuipat în mijlocul de transport

jandarm.jpg

Jandarmul care l-a dat jos din autobuz pe bărbatul recalcitrant
Foto: Direcţia Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Scandal într-un autobuz din București! Un bărbat care a refuzat să poarte mască de protecție a devenit recalcitrant și a scuipat pe podeaua mijlocului de transport, după ce i s-a atras atenția că nu respectă legea.

Întâmplarea face ca un jandarm care se îndrepta spre serviciu se afla și el în mijlocul de transport în comun când a pornit întreg scandalul. Bărbatul fără mască de protecție se certa cu restul călătorilor. Deranjat că i-a fost cerut să poarte mască, el a scuipat pe podeaua autobuzului și a devenit extrem de recalcitrant, potrivit observatornews.ro.

a intervenit imediat, imobilizându-l pe bărbat și evacuându-l din mijlocul de transport. A cerut sprijin la numărul pentru urgențe 112 și a reținut făptuitorul până la sosirea unui echipaj de poliție, care a preluat cazul.

”Ceea ce îl face special pe Bogdan este spiritul civic de care a dat dovadă, faptul că nu a rămas indiferent când a fost nevoie de el și faptul că, în calitate de militar, s-a simțit obligat să vină în srijinul oamenilor, chiar și în timpul lui liber”, este mesajul postat pe pagina Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Loading...

Citește și

  • Romania harta masca coronavirus

    Odată cu intrarea în vigoare a stării de alertă va trebui să respectăm noi reguli de prevenire a infectării cu coronavirus. Iată tot ce trebuie să știi despre măștile de protecție: cum le alegi corect, cum le porți, unde se găsesc și cât costă!

  • Harta Romaniei coronavirus

    Raed Arafat ne îndeamnă pe toți să purtăm mască de protecție la nas și la gură, chiar și improvizată, atunci când ieșim afară din casă și mergem în spații publice. Conștient de faptul că măștile de unică folosință nu se mai găsesc de mult timp în farmacii, secretarul de stat ne recomandă să ne protejăm folosind fiecare ce avem la îndemână: fulare, eșarfe, batiste, alte materiale textile care ar putea împiedica virușii să se răspândească în aer atunci când tușim sau strănutăm.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1