Bărbatul care şi-a ucis iubita de 23 de ani a fost găsit mort, în apropiere de locul crimei. Fetiţa de 4 ani a tinerei a asistat la teroare

Politie.jpeg

Masina de politie
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Bărbatul care şi-a ucis iubita într-o locuinţă din Bucureşti a fost găsit mort de către poliţişti, după două ore de la incident, în apropiere de locul crimei. În momentul atacului în casă mai erau mama tinerei, dar şi un copil de patru ani.

Bărbatul a atacat-o pe tânăra 23 de ani pentru că aceasta ar fi vrut să se despartă de el, după ce a aflat că a făcut închisoare pentru tâlhărie. Poliţiştii l-au găsit pe suspect ulterior, după ce fugise. Acesta s-a sinucis în apartamentul părinților, iar oamenii legii l-au găsit după 2 ore, la 2 km de locul crimei.

Bărbatul a fost găsit mort

Trupul femeii a fost ridicat şi dus la IML. Fata avea 23 de ani, iar martor la crimă ar fi fost fetiţa ei de 4 ani, dar şi mama, care ar fi sunat la 112. Individul a fugit, a fost găsit la scurt timp la locuinţa sa din apropiere, după ce s-a sinucis.

„Astăzi, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuinţă, de către concubinul ei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, precum şi un echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni şi, în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La faţa locului, cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt", a anunţat Poliţia Capitalei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1