Bărbat internat într-un spital din Bucureşti, găsit mort în pasajul Aerogării

Ultima actualizare:

    Bărbatul a părăsit spitalul și a fost găsit mort în pasajul AerogăriiFoto: arhivă personală
Bărbatul a părăsit spitalul și a fost găsit mort în pasajul AerogăriiFoto: arhivă personală

Un bărbat internat într-un spital din Bucureşti a fost găsit mort în pasajul Aerogării, după ce a plecat din spital fără ca cineva să observe că lipsește.

"Unchiul meu a dispărut sâmbătă, 10 August, în jurul orelor 15.00, din Spitalul Clinic de Psihiatrie Al. Obregia din București (unde era internat de 3 zile pentru investigații), din neatenția și NEPĂSAREA personalului medical. A fost găsit mort în noaptea de sâmbătă spre duminică în pasajul Aerogării, la aproximativ 10 ore după dispariție. Deși era internat, atunci când a părăsit salonul, secția, spitalul, si mai apoi curtea - VIZIBIL confuz, dezorientat și sub influența medicamentelor - nimeni (de la cadrele medicale până la portar) nu l-a oprit, ba mai mult, nu observaseră lipsa lui până la sesizarea familiei. Din informațiile noastre, a luat un taxi de pe străzile din jurul spitalului Obregia. Era îmbrăcat cu pantaloni scurți, un tricou de pijama roz pal cu dungi, papuci și borsetă și vorbea incoerent, uneori abia inteligibil. Bănuim că s-a dezorientat, s-a speriat, iar într-un moment de luciditate, și-a dat seama că s-a pierdut, a vrut să se întoarcă la spital, dar nu a mai știut. Singurul nume de spital pe care și l-a amintit a fost Colentina (fiind internat acum o lună acolo) căci am aflat că la scurt timp a ajuns acolo, a intrat în secția de Neurologie întrebând unde este internat. Evident, s-a lovit de aceeasi INDIFERENȚĂ, nimeni nu l-a băgat în seamă, și a plecat mai departe, mai dezorientat decât intrase. Am nevoie să aflu ce s-a întâmplat, cu ce s-a deplasat, să merg pe urmele lui ca să aflu adevărul, nu putem avea liniște până nu facem lumină și sper eu, dreptate în ceea ce privește spitalul care a permis unui pacient cu reale probleme să plece pur și simplu", a scris  pe rețelele sociale nepoata bărbatului.


    Foto: arhivă personală
Foto: arhivă personală

Tânăra a făcut un apel, prin intermediul mesajului de pe Facebook, la cei cu care bărbatul a luat contact, pentru a aduce puțină liniște în sânul familiei, care trece prin clipe grele. Tragedia este accentuată și de faptul că rudele bărbatului nu știu ce s-a întâmplat în ultimele lui ore de viață.

"Fac un apel la voi, este un moment foarte dificil, cu atât mai mult cu cât este totul învăluit în întuneric și nu știm ce s-a întâmplat în cele 10-12 ore. Când nu cunoști ultimele ore de viață ale unui om iubit, nu știi prin ce a trecut, când tu știi că se află mai în siguranță ca oriunde - la spital - în căutarea unui tratament, și ești sunat de la Poliție să mergi să recunoști cadavrul, este groaznic, nu poți dormi noaptea, dincolo de tragedia în sine. Menționez că după 4 zile, Poliția nu ne poate oferi aceste informații, de aceea fac apel la voi", a continuat Laura Melania pe rețeaua socială, unde a publicat și imagini cu unchiul său, în speranța că misterul din jurul morții lui va fi clarificat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net