Bărbat fără permis, reţinut în trafic cu focuri de armă!

Ultima actualizare:

    Poliţiştii l-au prins pe bărbat după ce au tras focuri de armafoto: captură video
Poliţiştii l-au prins pe bărbat după ce au tras focuri de armafoto: captură video

Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei! Un bărbat de 27 de ani a fost reţinut, vineri, după ce poliţiştii au încercat să oprească autoturismul în care se afla, trăgând focuri de armă. Bărbatul a lovit maşina Poliţiei şi şi-a chemat şi rudele în ajutor.

Un tânăr a provocat haos pe străzile Capitalei! A urcat la volan fără permis şi a fost somat de poliţişti să oprească. El conducea o maşină înmatriculată în Marea Britanie.

"Vorbim despre un bărbat de 27 de ani, reţinut pentru conducere fără permis şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Urmărirea a fost pe mai multe străzi de pe raza Sectorului 5. A fost necesară folosirea forţei”, a relatat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Pe rețelele de socializare au apărut imagini de la deznodământul acestui incident, în care un polițist îl lovește puternic cu bastonul pe suspectul imobilizat.

Incidentul a avut loc în cartierul Rahova, când poliţiştii au vrut să oprească un vehicul înmatriculat în Marea Britanie, însă şoferul a refuzat, accelerând. Echipajul a pornit în urmărirea bărbatului, iar la un moment dat acesta a lovit intenţionat maşina poliţiei. Poliţiştii au făcut uz de armă trăgând în direcţia vehiculului.

El este acuzat acum de tulburarea ordinii și liniștii publice și de conducere fără permis. Are deja un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net