Bărbat dus decedat la Spitalul "Victor Babeș” din București. Soţia acestuia, confirmată cu Covid, murise cu o zi înainte

victor-babes.jpg

George Calin / Inquam Photos

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un bărbat de 79 de ani din Bucureşti, suspect de COVID-19, a fost dus decedat la Spitalul "Victor Babeş", poliţiştii chemaţi de cadrele medicale stabilind că nu este vorba despre o moarte suspectă. Bărbatul avea afecţiuni cronice, iar soţia sa, confirmată cu COVID-19, murise cu o zi înainte, la un alt spital din Capitală.

Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" din Bucureşti au transmis, luni seară, că bărbatul a fost adus cu o maşină, fiind suspect de COVID.

"În după-amiaza zilei de luni, 11.10.2021, la poarta spitalului s-a prezentat un autoturism particular în care se aflau în total patru persoane, care a adus pentru evaluare un pacient în vârstă de 79 de ani, domiciliat în Bucureşti şi prezentat ca având o stare generală extrem de gravă, suspect COVID-19. În urma examinării clinice, echipa de medici de gardă - un infecţionist şi un specialist ATI - au constatat că pacientul a fost adus decedat la spital", au precizat aceştia.

Soţia sa, cu COVID-19, decedase cu o zi înainte

Ca urmare, conform procedurii, personalul medical a apelat serviciul 112 pentru a anunţa evenimentul, iar în scurt timp acolo a ajuns un echipaj de Poliţie.

"În urma verificării documentelor aduse de cei care însoţeau pacientul, s-a constatat că acesta suferea de multiple afecţiuni neurologice şi cardiovasculare cronice. Soţia sa, cu COVID-19, decedase cu o zi înainte la un alt spital din Bucureşti. Pe baza analizei situaţiei de fapt şi a datelor existente, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a stabilit că NU este vorba despre o moarte suspectă, trupul persoanei decedate fiind transportat la Institutul de Medicină Legală", au subliniat reprezentanţii unităţii medicale.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5