Banda de RATB a dat peste cap traficul în Băneasa

8-foto1-baza-stalpi.jpg

Joi au fost montați stâlpii, iar vineri cozile la intrare în Capitală se întindeau pe cinci benzi

Unde nu-i cap, e vai de şoferi! Primăria Capitalei a transformat nordul Capitalei într-un calvar, de când a făcut bandă specială pentru RATB.

Separatoarele au fost montate încă de joi, pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona fântânii Mioriţa, pe sensul de mers către Piaţa Presei. Astfel că din trei benzi, pe care şoferii le aveau la dispoziţie, imediat ce ieşeau din Pasajul Băneasa, acum au doar două. Şi se vede! Cei care vor să intre în Bucureşti de pe DN1, aşteaptă la cozi kilometrice, care pornesc încă de la Academia de Poliţie. În plus, cei care vin de pe strada Dobrogeanu Gherea şi vor să facă dreapta pe Şos.Bucureşti-Ploieşti, sunt obligaţi să încalce legea şi să intre pe banda unică. 

 

”Este o bătaie de joc. După ce că nordul oraşului era şi aşa dat peste cap, acum au venit cu ideea asta trăsnită. Să vedeţi că duminica seara, când oamenii se întorc de la munte, vor fi cozi până la Otopeni. Să creeze infrastructură şi apoi să delimiteze benzi unice”, ne-a supus, nervos, Bogdan Zamfir, care aştepta de 30 de minute să treacă de pasaj. Şi asta nu este tot! Edilul Gabrilea Firea intenţ ioneaza să facă benzi pentru autobuze şi pe Bd. Aviatorilor, Şos. Kiseleff, Bd. Magheru, Şos. Colentina, Bd. Decebal, Bd. Tineretului şi Drumul Taberei.

loading...
Loading...

Citește și

  • RATB, autobuze, linii RATB, Ilfov, transport

    Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat înfiinţarea unor noi linii RATB între Bucureşti şi mai multe localităţi din judeţul Ilfov şi suplimentarea autobuzelor pe liniile existente. Astfel, în prezent RATB are 18 linii preorăşeneşti, potrivit informaţiilor de pe site, şi ar urma să ajungă la 52.

  • ratb

    Primarul Gabriela Firea a anunțat luni, 30 ianuarie, că bucureștenii vor avea parte de internet wireless gratuit în toate mijloacele de transport ale RATB-ului. Aceasta nu a precizat și data de la care va intra în vigoare propunerea făcută de ea în cadrul ședinței Consiliului General.