Autorul ameninţării cu bombă de la clădirea din Capitală a fost prins

Ultima actualizare:

    La faţa locului au fost trimişi pirotehnişti ai Poliţiei Capitalei care urmează să facă cercetări
La faţa locului au fost trimişi pirotehnişti ai Poliţiei Capitalei care urmează să facă cercetări

O persoană a anunţat la numărul de urgenţă 112 existenţa unui dispozitiv exploziv la o clădire de pe Calea Şerban Vodă, la faţa locului fiind trimişi pirotehnişti ai Poliţiei Capitalei.

UPDATE 18.54: Autorul ameninţării cu bombă de la clădirea Provident a fost prins, joi după-amiază, la această oră el aflându-se în custodia poliţiştilor. Bărbatul a fost găsit la domiciliul său dintr-o comună din judeţul Prahova, în stare de ebrietate şi a recunoscut că a anunţat o bombă în clădire deoarece este nemulţumit de serviciile firmei, scrie news.ro.

Bărbatul care a sunat la Provident şi a ameninţat că există o bombă în clădire a fost depistat de poliţişti într-o localitate din judeţul Prahova, fiind în stare de ebrietate. El a recunoscut în faţa poliţiştilor că a sunat pe numărul firmei ca să anunţe un dispozitiv explozibil pentru că este nemulţumit de serviciile instituţiei financiare nebancare.

În jurul orei 17.30 o femeie, angajată a IFN Provident, a sunat la 112 şi a anunţat că a primit un apel pe numărul de relaţii cu clienţii al firmei de la o persoană necunoscută, care a spus că în clădire s-ar afla o bombă.

Poliţiştii au verificat numerele de telefon de pe care s-a sunat şi l-au identificat pe bărbat.

UPDATE 18.41: Clădirea de birouri în care se află sediul IFN Provident din Bucureşti, aflată pe Calea Şerban Vodă, a fost evacuată, joi, în urma unei apel de ameninţare cu bombă, făcut la 112 de către o femeie, la faţa locului deplasându-se specialiştii Serviciului Pirotehnic al Poliţiei Române, care face verificări în clădire. 

"Există un apel la 112 în jurul orei 17.30. La faţa locului s-a deplasat Serviciul Pirotehnic, au evacuat clădirea, se fac verificări, deocamdată nu s-a confirmat nimic, suntem în pline verificări”, a declarat comisarul şef Ramona Dabija, şeful biroului de presă al Poliţiei Române. 

O parte dintre poliţiştii implicaţi în anchetă fac verificări în clădire ca să stabilească dacă există materiale care să prezinte vreun risc, iar o altă parte a poliţiştilor au declanşat o anchetă pentru identificarea femeii care a sunat la 112. Aceasta a anunţat că este o bombă "în clădirea Provident”

IFN Provident are sediul în Central Business Park, proprietatea Arta Grafica SA din Calea Şerban Voda nr.133. Potrivit prezentării administratorului, clădirile de birouri se află în trei corpuri, cu o suprafaţa desfăşurată de 13.561 mp.

Firma IFN Provident este fondată în 2006 şi are, în România peste 300.000 de clienţi. Compania este parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF).

Un anunţ privind existenţa unui dispozitiv exploziv la o clădire de pe Calea Şerban Vodă a fost făcut joi după amiază la numărul de urgenţă 112, scrie Mediafax.

Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net