Aurelian Bădulescu nu e de acord cu redeschiderea parcurilor din sectorul 2: "Nu reprezintă viziunea autorităților"

Ultima actualizare:
Panourile avertizează să fie păstrată distanțarea socială
Panourile avertizează să fie păstrată distanțarea socială

Aurelian Bădulescu, viceprimar al Municipiului București, a afirmat, la Digi24, că decizia primarului Sectorului 2, Dan-Cristian Popescu, de a redeschide parcurile nu reprezintă și punctul de vedere al autorităților naționale. El îndeamnă oamenii să fie precauți și să nu meargă încă, în parcuri.

“Eu, personal, nu sunt nemulțumit de o acțiune individuală a domnului Popescu. Eu sunt nemulțumit și contrariat de modul în care domnul Popescu a înțeles să aplice o decizie personală în detrimentul unui program de măsuri care sunt de evidență publică și sunt gestionate și obligatorii atâta timp cât au fost emise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care reglementează în mod clar modul în care trebuie împreună să respectăm regulile de distanțare socială și de izolare pentru a evita contaminarea comunitară, lucru care eu cred că nu avea elemente care nu puteau fi încălcate prin această decizie. Există o hotărâre a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență al Municipiului București, for tutelar în astfel de situații de urgență, care, în unanimitate, a votat această decizie care era în concordanță cu întreg planul de măsuri luat la nivel național, motiv pentru care consider că, în acest moment, această decizie, care este una personală, nu administrativă", a declarat Aurelian Bădulescu la Digi24.


    Panourile avertizează să fie păstrată distanțarea socialăfoto: Mihai Ionescu
Panourile avertizează să fie păstrată distanțarea socialăfoto: Mihai Ionescu

Viceprimarul Capitalei a făcut și un apel către bucureșteni: "Rog cetățenii Sectorului 2 să înțeleagă că această măsură este o expresie a voinței domnului Popescu și nu reprezintă punctul de vedere al autorităților naționale și cele locale”, a declarat Aurelian Bădulescu pentru sursa citată.

Sâmbătă, 9 mai, cu o săptămână înainte de a începe relaxarea restricțiilor în România, primăria Sectorului 2 a deschis parcurilor mari din sectorul respectiv. Locurile de joacă, foișoarele și spațiile de agrement rămân însă închise. Citește aici cum și-a motivat Dan Cristian Popescu decizia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net