Au făcut gheaţa pe patinoar în 12 ore

Ultima actualizare:

    De azi te dai cu patinele la înălţime, pe mallFoto: Click!
De azi te dai cu patinele la înălţime, pe mallFoto: Click!

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă! De azi vă puteţi scoate patinele în lume. Patinoarul din Promenada Mall, dar şi cel din Drumul Taberei se deschid.

Nu a venit încă iarna, dar asta nu ne împiedică să ne distrăm pe gheţuş. Cu patine noi sau împrumutate, sunteţi aşteptaţi să le testaţi pentru prima dată în acest an. Patinoarul cu gheaţă naturală, amenajat pe acoperişul Promenada Mall, din Pipera, se deschide în seara aceasta. Pentru ca distracţia să fie garantată, oamenii de aici au muncit toată noaptea. Gheaţa trebuie să fie perfectă, astfel că pregătirile au început încă de ieri, de la ora 10.00. Un băiat a turnat apă cu hidrantul pe suprafaţa patinoarului nu mai puţin de 12 ore. A fost nevoie de 80 de tone de apă pentru ca gheţuşul să fie ca la carte, iar procedeul de îngheţ nu a fost deloc simplu.

Ieri se pregătea gheaţa  pe patinoarul aflat pe  terasa mall-lui Promenada. Mihai a stat cu furtunul în mână toată ziua
Ieri se pregătea gheaţa pe patinoarul aflat pe terasa mall-lui Promenada. Mihai a stat cu furtunul în mână toată ziua

”Un agregat răceşte o substanţă numită glicol şi pompele împing în aceste piste din aluminiu. Lichidul circulă la minus 10 grade prin această pistă, pe care o stropim cu apă. Astfel se formează gheaţa. Mâine dimineaţă, la ora 8.00, o vom testa (n.r. azi)”, ne-a explicat Bogdan. Începând cu ora 17.30 o puteţi face şi voi. Distracţia pe patine începe într-o atmosferă incediară, alături de Gaşca Zurli. Intrarea costă 25 de lei, iar o pereche de patine 15 lei. 

Şi în Drumul Taberei se patinează  

Gheaţa de calitate, atmosfera şi vinul fiert vă aşteaptă pe cel mai mare patinoar din Capitală: cel din Drumul Taberei. Acesta se deschide de la ora 18.00. Pentru un bilet de acces, fără limită de timp, plătiţi 10 lei în timpul săptămânii şi 15 lei, iar pentru închirierea patinelor, veţi mai scoate din buzunar încă 10 lei. Distracţie maximă!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net