Au deviat autobuzele din cauza sensului unic

autobuze.jpg

Autobuzele liniei 135 se blochează în trafic pe Calea Dorobanţilor, la intersecţia cu Bd. Dacia
Foto: Sever Gheorghe
Citeste tot despre: 

O măsură luată pentru fluidizarea circulaţiei a dus la crearea unor blocaje de nedescris în traficul din centru. De azi, autobuzele liniei 135 vor evita intersecţia Calea Dorobanţilor-Bd. Dacia din cauza numărului ridicat de maşini care circulă la orele de vârf.

Noile reguli de ciculaţie, instituite la 12 septembrie pe Calea Dorobanţilor (între Şos. Ştefan cel Mare şi Bd. Dacia) ar fi trebuit să asigure şoferilor condiţii mai bune de trafic în această zonă aglomerată. Pe acest tronson de pe Calea Dorobanţilor se circulă doar dinspre Şos. Ştefan cel Mare spre Bd. Dacia. În sens invers pot circula doar vehiculele RATB şi taximetrele, asimilate transportului de persoane. Acest lucru a creat o supraaglomerare a traficului pe Bd. Dacia, care a peluat tot fluxul auto care ar fi fost descărcat pe Calea Dorobanţilor.

interzis.jpg

Din septembrie, autoturismele au „Interzis” pe Calea Dorobanţilor (între Bd. Dacia şi Şos. Ştefan cel Mare)
Foto: Sever Gheorghe

Modificările, doar pe ruta spre CET Sud

Şoferii RATB s-au plâns şefilor că pierd minute preţioase în intersecţia Dorobanţilor-Dacia şi că nu pot respecta orarul. În consecinţă, autobuzele de pe linia 135 vor circula, de azi, deviat pe sensul către „CET Sud Vitan”. De la intersecţia Calea Floreasca-Şos. Ştefan cel Mare, vehiculele vor coti la stânga pe Şos. Ştefan cel Mare şi vor merge pe str. Tunari, str. Alecu Russo, apoi pe Bd. Dacia. Tot azi, Regia va reorganiza transportul pe liniile de troleibuz 73, 74 şi 77. Din cauza unor lucrări la pasajul de la Piaţa Sudului, RATB suspendă aceste linii şi pune la dispoziţia călătorilor autobuzele-navetă 673, 674 şi 677. De duminică, liniile 73 şi 77 revin pe străzi, însă vor circula pe trasee modificate.

harta.jpg

Intersecţia buclucaşă dă fiori şoferilor RATB
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1