Au deviat autobuzele din cauza sensului unic

Ultima actualizare:
Din septembrie, autoturismele au „Interzis” pe Calea  Dorobanţilor (între Bd. Dacia  şi Şos. Ştefan cel Mare)
Din septembrie, autoturismele au „Interzis” pe Calea Dorobanţilor (între Bd. Dacia şi Şos. Ştefan cel Mare)

O măsură luată pentru fluidizarea circulaţiei a dus la crearea unor blocaje de nedescris în traficul din centru. De azi, autobuzele liniei 135 vor evita intersecţia Calea Dorobanţilor-Bd. Dacia din cauza numărului ridicat de maşini care circulă la orele de vârf.

Noile reguli de ciculaţie, instituite la 12 septembrie pe Calea Dorobanţilor (între Şos. Ştefan cel Mare şi Bd. Dacia) ar fi trebuit să asigure şoferilor condiţii mai bune de trafic în această zonă aglomerată. Pe acest tronson de pe Calea Dorobanţilor se circulă doar dinspre Şos. Ştefan cel Mare spre Bd. Dacia. În sens invers pot circula doar vehiculele RATB şi taximetrele, asimilate transportului de persoane. Acest lucru a creat o supraaglomerare a traficului pe Bd. Dacia, care a peluat tot fluxul auto care ar fi fost descărcat pe Calea Dorobanţilor.

Intersecţia buclucaşă dă fiori şoferilor RATB
Intersecţia buclucaşă dă fiori şoferilor RATB

Modificările, doar pe ruta spre CET Sud

Şoferii RATB s-au plâns şefilor că pierd minute preţioase în intersecţia Dorobanţilor-Dacia şi că nu pot respecta orarul. În consecinţă, autobuzele de pe linia 135 vor circula, de azi, deviat pe sensul către „CET Sud Vitan”. De la intersecţia Calea Floreasca-Şos. Ştefan cel Mare, vehiculele vor coti la stânga pe Şos. Ştefan cel Mare şi vor merge pe str. Tunari, str. Alecu Russo, apoi pe Bd. Dacia. Tot azi, Regia va reorganiza transportul pe liniile de troleibuz 73, 74 şi 77. Din cauza unor lucrări la pasajul de la Piaţa Sudului, RATB suspendă aceste linii şi pune la dispoziţia călătorilor autobuzele-navetă 673, 674 şi 677. De duminică, liniile 73 şi 77 revin pe străzi, însă vor circula pe trasee modificate.


    Intersecţia buclucaşă dă fiori şoferilor RATB
Intersecţia buclucaşă dă fiori şoferilor RATB
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net