Au dat spargere de peste 130.000 de euro. Hoții au plecat în weekend cu bani și bijuterii

Ultima actualizare:

    Hoții au dat spargerea în toiul nopții
Hoții au dat spargerea în toiul nopții

Doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani au spart în weekend o casă, din sectorul 6 al Capitalei. Cum proprietarii erau plecați, aceștia au făcut o pagubă de peste 130.000 de euro. Potrivit polițiștilor, infractorii au furat bani și bijuterii.

Era 3.00, pe 8 mai, când o firmă de pază a sunat la 112 ca să anunțe că obiectivul pe care-l aveau în pază a fost spart de hoți.

Aceștia au pătruns prin escaladare în locuința din sectorul 6 și, până au ajuns cei de la intervenție, au reușit să fugă cu mai multe bunuri.

În urma cercetării locului faptei și a audierii persoanei vătămate, a rezultat că prejudiciul creat este de peste 130.000 de euro, fiind format din bani și bijuterii. A doua zi, oamenii legii i-au găsit pe făptași.

”Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că principal suspect este un tânăr de 20 de ani, care în cursul zilei de 9 mai a fost depistat la o adresă din sectorul 1 al municipiului București, ocazie cu care au fost găsite și ridicate mai multe bunuri și valori (bani, bijuterii, ceasuri). Extinzându-se cercetările s-a mai stabilit că acesta ar fi fost ajutat în comiterea faptei de un tânăr de 21 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Hoții au fost prinși și se află în arest preventiv

Și la locuința acestuia au fost găsite bunuri furate. Cei doi au fost reținuți, iar acum se află în arest preventiv. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


    Multe bijuterii furate erau din aur masiv cu pietre prețioaseFoto: Poliția Capitalei
Multe bijuterii furate erau din aur masiv cu pietre prețioaseFoto: Poliția Capitalei

Citește și: 

Cum să-ţi aperi casa de hoţi. 7 metode ca să eviţi spargerile

VIDEO Hoții care i-au spart casa lui Vanghelie au fost prinși. Au dat spargere de 300.000 de euro

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net