Atenție! Parcurile Herăstrău și Cișmigiu sunt pline de grăunțe otrăvitoare

capcana-graunte-otravitoare-sobolani-parc.jpg

capcane sobolani graunte otravitoare parc
Așa arată capcanele pentru șobolani, care au fost sparte
Foto: Primăria Municipiului București

Pericol în Parcurile Herăstrău și Cișmigiu din București, după ce grăunțele otrăvitoare din capcanele puse pentru șobolani au fost împrăștiate pe iarbă și pe alei. Primăria Capitalei le atrage atenția părinților și bunicilor care ies cu copiii în parc, dar și proprietarilor de animale să aibă grijă de aceștia în timpul plimbărilor.

Persoane necunoscute au împrăștiat pe spațiul verde și pe aleile Parcurilor Herăstrău și Cișmigiu grăunțe otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii șobolanilor. Potrivit Primăriei Capitalei, aceste grăunețe sunt extreme de periculoase pentru copii și animale.

graunete-otravitoare-parc.jpg

graunte otravitoare albastre sobolani parc
Acestea sunt grăunțele otrăvitoare împrăștiate prin parcuri
Foto: Primăria Municipiului București

„Până la remedierea completă a situației, Primăria Capitalei solicită maximă atenție, în special în cazul copiilor și al animalelor. Menționăm că angajații ALPAB au strâns toate capcanele care fuseseră sparte, au anunțat firma de pază și Poliția Locală să-și intensifice acțiunile de patrulare și verifică în continuare aleile și spațiile verzi din parcurile mai sus menționate. Firma Coral, responsabilă de acțiunile de deratizare din București, a sesizat Poliția, pentru identificarea și pedepsirea vinovaților”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1