Atenție, bucureșteni! Se redeschid două staţii de metrou

Ultima actualizare:

    Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii
Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii

Veste bună pentru bucureșteni. Accesul călătorilor în staţiile de metrou Tineretului şi Apărătorii Patriei, se deschid cu o zi mai devreme faţă de data anunţată.

Metrorex deschide, marţi (5 septembrie), accesul călătorilor în staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei, cu o zi mai devreme faţă de data anunţată, informează news.ro.

Etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou a început sâmbătă şi se va încheia în 19 septembrie. Ultima etapă vizează şase staţii cu o singură cale de acces.

În perioada 9 septembrie - 12 septembrie, vor fi făcute modernizări ale instalaţiilor de acces la staţiile Dimitrie Leonida şi Costin Georgian, ultimele programate fiind Pantelimon şi Basarab 1 unde lucrările se vor desfăşura în perioada 16 septembrie - 19 septembrie.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor, scrie news.ro.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii.

Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrările.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net