Atenție, au început tâlhăriile cu pistolul în București! Doi tineri au fost deposedați de telefoane și bani sub amenințarea armei

arma.jpg

Pistol
Pistolul airsoft găsit la percheziții imită perfect o armă cu glonț
Foto: b1.ro
Citeste tot despre: 

Vestul Sălbatic se mută la București. Doi tineri din Capitală au fost amenințați cu arma, tâlhăriți și sechestrați de alți doi indivizi. Victimele au fost atacate și apoi răpite chiar din fața unui renumit centru comercial din sectorul 3 din București. Ulterior, agresorii i-au abandonat pe un câmp.

Potrivit anchetei, cele două victime au fost atacate ziua în amiaza mare și, sub amenințarea unui pistol au fost forțate să urce într-o mașină. Cu aceasta au fost duse în afara orașului. Ce s-a întâmplat apoi?

 

Ce a descoperit ancheta poliției

 

Sub amenințarea armei, atacatorii i-au lovit pe cei doi tineri, le-au luat telefoanele mobile, banii, dar și alte bunuri pe care le dețineau în acele moment, relatează antena3.ro. După ce au fost terorizați minute bune, cei doi tineri au fost abandonați pe un câmp din apropierea Capitalei. Ulterior, tinerii au reușit să ajungă acasă și au sunat la 112, oferind informații inclusiv despre mașina folosită de tâlhari. La scurt timp după apelul la 112, cei doi suspecți au fost găsiți de polițiști, iar oamenii legii i-au dus la audieri.

 

Cine sunt tâlharii care au răpti doi bărbați de pe stradă sub amenințarea armei

 

Agresorii sunt doi bărbați din Capitală, în vârstă de 27, respectiv 36 de ani, domiciliați în sectorul 4. În prezent, cei doi sunt reținuți pentru tâlhărie și lipsire de libertate, iar pedeapsa pe care o riscă este de până la trei ani de închisoare. Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a efectuat percheziții la domiciliile suspecților, la unul dintre ei fiind găsit un pistol airsoft, identificată de victime drept arma cu care au fost amenințați.

 

 

 

 

Citiți și

 

Jaf armat la o bancă din Baia Mare. Hoții au furat 100.000 de lei

 

Un bărbat a tras cu pistolul într-un tramvai cu călători, în București

Loading...
 
 

Citește și

  • Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce, în 7 februarie, au ameninţat cu un pistol neletal şi l-au lovit în cap pe un bărbat în timp ce înmâna unui cunoscut suma de 20.000 de lei, în ajutorul acestuia sărind prieteni, iar tâlharii au fugit fără bani, însă şi-au pierdut arma.

  • Dimineaţă de groază pentru angajata unei case de schimb valutar din localitatea gorjeană Bumbeşti-Jiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1