Astăzi începe Festivalul Ceaiului și al Cafelei, în Capitală

Ultima actualizare:

    Festivalul Ceaiului și al cafelei durează până duminică
Festivalul Ceaiului și al cafelei durează până duminică

A cincea ediție a Festivalului Ceaiului și al Cafelei începe, luni, în București, și durează până duminică. Șapte zile de evenimente organizate în cafenelele și ceainăriile bucureștene.

Evenimentul se desfășoară în Piața Universității (zona statui) și cuprinde șapte seri de manifestări artistice și culinare, pe parcursul cărora se vor desfășura zece evenimente în ceainării și cafenele bucureștene.

De asemenea, va avea loc o expoziție de ceai, cafea, delicatese și accesorii (veselă, prăjituri, obiecte decorative.

„Printre manifestările dintre 13 și 19 octombrie se numără: concerte, demonstrații și workshop-uri de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului și cafelei, practicate în: India, Coreea de Sud, Japonia, Anglia, Italia, Brazilia, Turcia și Grecia. În cadrul festivalului va fi și o zi specială, Ziua copiilor ce iubesc ceaiul, desfășurată sâmbătă, 18 octombrie, cu începere de la ora 15.00, la Caffe D'arthe (str. Popa Nan, nr.7)”, arată, într-un comunicat, organizatorii festivalului.

O premieră a ediției din acest an este „Seara Comediei”, desfășurată la Jos Pălăria, sâmbătă, 18 octombrie, și care va cuprinde momente de stand-up comedy cu Cristian Dumitru și o expoziție de fotografii cu recuzită amuzantă.

Ceainăriile și cafenele bucureștene care vor găzdui evenimente din cadrulTea&Coffee Festival 2014 sunt: Agra Palace (Mântuleasa, nr. 6), La un ceai (Luigi Cazzavillan, nr. 25), Bohemia Tea House (Str. Poiana Narciselor nr.1), Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta, nr. 45), Divan (tr. Franceză, nr.46-48), Cafe Verona — Cărturești (Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Dolce Băcio (Bd. Regina Elisabeta, nr.61) Caffe D'arthe (Popa Nan, nr.7), Jos Pălăria (Bd. Regina Elisabeta, nr. 3), Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net