Apel fals la 112. Un copil de 9 ani a anunțat că a fost închis într-un canal din sectorul 4

apel_fals_112.jpg

apel fals la 112 in bucuresti
Pompierii au verificat canalele de pe mai multe străzi din București. Apelul copilului de 9 ani s-a dovedit fals
Foto: captură Pro Tv
Citeste tot despre: 

Un copil de 9 ani din București a sunat la 112 și a anunțat că a fost închis într-un canal colector. Timp de mai bine de patru ore, reprezentanții mai multor instituții l-au căutat în zona străzii Măceșului din sectorul patru, dar nu au putut da de el. S-a dovedit că apelul a fost fals, iar copilul a fost găsit în propria casă.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, la ora 14:38 a fost primit un apel 112 de la un copil care a susţinut că se află într-un canal stradal, sub carosabil, băgat acolo de un alt copil, care a pus şi capacul. 

copil_in_canal_apel_fals_la_112.jpg

apel fals la 112 in bucuresti
Copilul a fost găsit la el acasă
Foto: captură Pro Tv


”S-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de intervenţie, de la Detaşamentul Apărătorii Patriei, ulterior numărul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detaşamentul Special de Salvatori. La faţa locului au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din pompieri, poliţisti, jandarmi, poliţişti locali şi Apa Nova. Din momentul apelului la 112, între copil şi echipele din dispecerat (operator 112 şi dispecer ISU) a fost purtată o conversaţie neîntreruptă timp de 35 de minute, pe durata căreia au fost solicitate şi alte date care să permita identificarea acestuia", a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

Strada Măceșului a fost luată "la puricat". Ba mai mult, s-a extins aria de căutare și în zonă, pe alte 15-20 de străzi, de pe care s-au ridicat capacele de canal, dar nici urmă de minor. Raed Arafat a anunțat marți seară, 6 august, că apelul s-a dovedit a fi fals, iar copilul se afla chiar la el acasă.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1