Aparate ortodontice pentru elevii din Bucureşti

Ultima actualizare:

Elevii din Bucureşti vor primi aparate ortodontice gratuite, începând de astăzi, 17 septembrie 2018. Programul este iniţiat de Primăria Capitalei şi se adresează elevilor cu vârsta între 7 şi 16 ani. Aceştia vor beneficia de un ajutor financiar de 750 de lei, pentru un aparat sau de 1.500 de lei, pentru două aparate.

Ce trebuie să facă elevul pentru a intra în program? Trebuie întâi să se ducă la cabinetul medical de la şcoală, la un medic stomatolog. În baza biletului de trimitere, elevul va fi consultat la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ”Prof. Dr. Dan Theodorescu”, din strada Eforie, nr. 4–6 şi i se va elibera o recomandare pentru aparatul ortodontic. Apoi, părinţii trebuie să transmită către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti un dosar cu:

  • recomandarea medicală emisă de medicul primar/specialist ortodont;
  • copia cărţii de identitate a părintelui/reprezentantului legal;
  • datele de identificare ale elevului şi datele şcolii la care învaţă;
  • datele la care pot fi contactaţi părinţii/reprezentanţii legali. 

Dosarul va fi trimis pe adresa de e-mail aparateortodontice@assmb.ro, urmând a fi contactat în termen de 10 zile. Lista cabinetelor stomatologice din şcoli poate fi consultată pe site-ul www.assmb.ro. Elevii care nu au în şcoală cabinet stomatologic pot merge la oricare unitate de învăţământ din sectorul în care învaţă şi care dispune de o astfel de facilitate.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net