Amenințare falsă cu rachetă la Hotelul Sheraton și Școala Americană din București

Ultima actualizare:

    Alertă cu rachetă în zona Piața Romană din București Foto Facebook
Alertă cu rachetă în zona Piața Romană din București Foto Facebook

Situație tensionată în zonele Piața Romană și Pipera! A fost sesizată o amenințare cu rachetă la hotelul Sheraton și la Școala Americană din București, cele două clădiri, precum și acelea din vecinătate, fiind evacuate.

UPDATE: Persoanele din ambele clădiri au fost evacuate. În hotel se aflau câteva zeci de persoane, în schimb este necunoscut numărul celor care se aflau în școală.

Amenințare cu rachetă la Hotelul Sheraton și Școala Americană din București. Prima clădire se află în zona Piața Romană, iar cea de-a doua în zona Pipera. Persoanele din clădire, dar și din Hotelul Sheraton sunt evacuate în acest moment. Un apel la 112 de pe o cartelă preplătită a anunțat o amenințare cu rachetă în zonă, potrivit informațiilor oferite de Digi 24. 

Echipaje de la SRI și Poliție au ajuns rapid la fața locului și au început cercetările în acest sens. Apelantul a sunat la recepția hotelului și a vorbit despre această amenințare, iar angajații au anunțat imediat autoritățile. Cel care a făcut anunțul a susținut că aceste două clădiri vor fi dărâmate cu rachete. Deși există posibilitatea unei alarme false, autoritățile sunt în alertă și verifică orice posibilitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net