VIDEO. Incendiu la mall-ul Sun Plaza ! Şase persoane au ajuns la spital şi trei maşini s-au făcut scrum

incendiu-sun-plaza.jpeg

Incendiu în mall-ul Sun Plaza din Bucureşti
foto: captura stiripesurse.ro

Mall-ul Sun Plaza din sectorul 4 al Capitalei a fost evacuat, duminică după-amiază, din cauza unui incendiu. Mai multe echipaje de pompieri au for trimise la fața locului. Trei maşini au ars în întregime. Şase persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum sau au suferit atac de panică.

UPDATE 19.00 Şase persoane au fost afectate de incendiul de la Sun Plaza Mall. Potrivit ISU Bucureşti, patru s-au intoxicat cu fum, una a fpcut atac de panică şi una a acuzat durere toracică. Şoferii pot intra în parcarea subterană la parter şi la nivelul -1 pentru preluarea autoturismelor. 

trei-masini-arse.jpg

a fost panică la sun plaza. pompierii au intrat în parcarea subterană să stingă focul
Trei maşini au ars în parcarea de la Sun Plaza
foto: ISU București

UPDATE 18.00 Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, patru persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum. 

 

UPDATE. 17.30 Trei  persoane s-au intoxicat cu fum şi au primit asistență medicală, iar una a fost dusă la spital. De asemenea, trei mașini au fost distruse, a anunțat ISU București – Ilfov.

 

Sursa: Facebook Alex Ciopată

 

Reprezentanții complexului urmează să transmită un mesaj informativ pentru persoanele care sunt evacuate și care așteaptă să aibă din nou acces în parcare, pentru a-și recupera autoturismele, a transmis digi 24.

Reprezentanții ISU anunță că încă nu a fost evacuat fumul și sunt în desfășurare, iar accesul nu se va face decât atunci când vor fi îndeplinite condițiile de siguranță.

mall-intrare-pompieri.jpg

Pompierii au stins incendiul din parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza
foto: ISU Bucureşti

 

UPDATE 17.00 Incendiul din parcarea mall-ului Sun Plaza a fost stins de pompieri. Din cauza fumului dens, s-a declanșat alarma de urgență și toți cei care se aflau în incintă au fost evacuați, a transmis ISU București - Ilfov.

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 16.00. Potrivit primelor informații, incendiul ar fi izbucnit în subsol de la un autoturism.

Oamenii care se aflau în mall s-au speriat și au fugit afară. Cei care aveau mașinile în parcarea subterană au reușit cu greu să le scoată, din cauza fumului dens. Unii au ales să își lase autoturismele acolo și să aștepte până când pompierii vor stinge incendiul.

 

 

Sursa: Facebook Gabriel Marius 

Știre în curs de actualizare.

 

Loading...