Alertă cu bombă la Tribunalul București. Clădirea a fost evacuată

tribunalul-bucuresti.jpg

Clădirea Tribunalului Bucuresti
Vineri dimineață Tribunalul București a fost evacuat din cauza unei alerte cu bombă
Citeste tot despre: 

Este alertă cu bombă la Tribunalul București. Ședințele de judecată sunt întrerupte, iar clădirea este evacuată. Echipele de cercetare au ajuns la fața locului și verifică dacă informația este sau nu reală.

Surse oficiale au anunțat că întreaga clădire a Tribunalului București a fost evacuată după ce în jurul orei 10.00 a fost primit un e-mail prin care se anunța că în sediul instanței a fost amplasată o bombă, transmite Mediafax. Ședințele de judecată au fost întrerupte, iar toată lumea a fost evacuată din clădire. Echipele de cercetare au ajuns la fața locului pentru a afla dacă alarma a fost reală sau doar una falsă. 

Alertă cu bombă la Tribunalul București. Traficul în zonă, deviat

În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată direct de către jandarmii ce efectuează paza sediului Tribunalului București, despre faptul că a fost recepționată o informare cu privire la existența în cadrul clădirii a unui dispozitiv cu potențial exploziv. Pirotehniștii au ajuns la fața locului pentru primele cercetări, iar traficul în zonă a fost deviat. 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1