Alertă cu bombă la Şcoala Americană din Bucureşti. Incinta este evacuată și traficul este restricționat

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Poliţiştii au fost anunţaţi, marţi după-amiază, 2 marie, despre faptul că la Şcoala Americană din Bucureşti ar putea exista un dispozitiv exploziv, astfel că persoanele aflate în instituţie sunt evacuate, iar traficul în zonă este restricţionat. În acest caz, se fac cercetări pentru şantaj, a precizat Poliţia Judeţeană Ilfov.

„La data de 02 martie a.c., în jurul orelor 15:00 poliţiştii din  Voluntari au fost sesizaţi cu privire la faptul că la American School of Bucharest ar putea exista un dispozitiv exploziv. În acest context s-a relationat cu echipa pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informatii şi s-a creat un perimetru de siguranţă pentru a fi evacuate persoanele din şcoală", a transmis IPJ Ilfov.

Traficul in zonă a fost restricţionat. „În continuare se efectuează cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, sub coordonarea procurorului de la  Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea", a mai precizat sursa citată.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net