Alegeri locale 2016. Gabriela Firea, mesaj emoționant pe Facebook

gabriela-firea.jpg

alegeri locale 2016 rezultate alegeri 2016
Alegeri locale 2016. Gabriela Firea a mers la vot încă de la primele ore ale dimineții
FOTO: Arhiva personală

Duminică (5 iunie), au loc alegerile locale 2016, în care 18 milioane de români sunt așteptați la vot, pentru a-și alege primarul și consilierii locali. În București, bătălia între candidați se dă și pentru fotoliul la Primăria Generală a Capitalei. Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a scris un mesaj pe Facebook, înainte cu 3 ore de a se închide urnele de votare.

"Azi, 5 iunie, la Maternitatea Panait Sârbu (Giuleşti) din Bucureşti s-au născut 5 fetiţe! ????? Le-am felicitat pe mămici şi le-am transmis, ca de la mamă la mamă, că mă bucur alături de ele pentru aceste evenimente, cele mai frumoase din viaţa unei femei", a postat Firea, pe pagina personală de Facebook.

Loading...

Citește și

  • rezultate alegeri 2016

    Au apărut primele informaţii din taberele partidelor politice privind şansele candidaţilor la alegerile locale 2016 de duminică. Gabriela Vrânceanu Firea este pe primul loc la alegerile din București pentru Primăria Capitalei, urmată de Nicușor Dan, la o distanţă considerabilă.

  • Gabriela Firea a fost naşă de botez în acest weekend, alături de soţul ei, Florin Pandele. Canditata PSD la Primăria Capitalei a venit îmbrăcată într-o rochie roz, cu dantelă, la care a asortat o pereche de sandale turcoaz cu reflexe verzulii. Ţinuta lui Firea nu a fost însă prea bine primită, ba din contră.

  • gabriela firea, candidat, primarie

    Gabriela Vrânceanu Firea și-a construit cea mai mare parte a discursului electorla pe ideea că este mamă de familie. Tocmai de aceea, mesajul transmis de fiul vitreg al candidatei la primăria Capitalei vine cum nu se putea mai prost. Ce-i drept, Gabi Firea și Răzvan, fiul fostului ei soț, nu au avut niciodată o relație apropiată.

  • Rezultate alegeri locale 2016 Teleorman, alegeri locale 2016 Teleorman, alegeri locale 2016, rezultate alegeri locale, prezenta la vot

    Alegeri locale 2016 Teleorman | Prezența la vot Teleorman | Incredibil, dar adevărat! Un candidat la funcția de primar al municipiului Alexandria nu figuerază pe buletinele de vot. Partidul său solicită reluarea alegerilor pe plan local.