Akcent cântă 15 hituri într-o noapte

Citeste tot despre: 

Vineri, 20 mai, trupa Akcent vine la Berăria H din Bucureşti şi promite o seară de neuitat. Show-ul live care începe la ora 23.00 include 15 hituri noi şi vechi interpretate şi orchestrate într-o versiune ce transpune publicul într-o altă lume.

 Vei asculta o istorie muzicală a pieselor din ultimii 15 ani, de la „Ţi-am promis” sau „Buchet de trandafiri” până la „Noi simţim la fel” sau „Mă dor ochii mă dor”. Show-ul vine cu invitaţi surpriză şi duete cu voci feminine. Biletele costă 20 sau 30 de lei.

Loading...

Citește și

  • mihai gruia mellina sorin brotnei

    Regina Youtube sau Mellina (29 de ani) a dat lovitura în 2014 cu piesa „Poza de album”, alătiri de Vescan, ajungând rapid pe primele poziţii în topurile muzicale româneşti. De atunci, viaţa artistei s-a schimbat şi îşi trăiește visul din plin. Mellina a povestit pentru Click! cum a ajuns să lucreze cu muzicienii la care doar visa în adolescență.

  • Au cântat 12 ani împreună, iar apoi s-au despărţit cu scandal. Sorin Brotnei şi Mihai Gruia s-au rupt de Adi Sînă, fondatorul trupei Akcent, acum mai bine de un an.