Aici vii să bei cafeaua şi pleci cu mâţa la pachet FOTO EXCLUSIV

6-act-cafenea_miau_3iulie.jpg

Reporterul Click! a savurat o cafea în compania pisicuţelor
Foto: Roberto Sălceanu
Citeste tot despre: 

Eşti iubitor de pisici, dar nu îţi permiţi să ţii una acasă? Poţi petrece timp preţios în compania lor la cafeneaua Miau, din centrul Capitalei. Aici poţi savura un ceai în timp ce te joci cu una din cele câteva zeci de mâţe, iar dacă vreuna îţi fură inima, nu-i bai: o poţi adopta!

La Miau Café, de pe strada Maximilian Popper, la numărul 41, pisicile chiar sunt la ele acasă. De dimineaţa devreme şi până la ultimul client, se învârt tacticoase printre mese, cerşind atenţie din partea muşteriilor.

Galerie foto cu atmosfera de la cafeneaua Miau

 • Pisicuţele sunt extrem de jucăuşe
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Această mâţă îşi aşteaptă vizitatorii
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Vii să îţi bei cafeaua şi pleci cu pisica la pachet
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Pisicile sunt vaccinate şi uneori chiar sterilizate
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Toate pisicile adulte se pot învârti libere pe terasa cafenelei, printre clienţi
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Iulia Covor are grijă să nu le lipsească nimic mâţelor
  Foto: Roberto Sălceanu
 • La Miau Café, mâţele au parte de tot răsfăţul din lume
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Puiuţii de pisică sunt cei mai dulci
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Pisoiaşii cei mai mici şi mai năzdrăvani stau la interior
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Maximize

1/9

Cafeneaua în care te desfeţi în mieunatul mâţelor este noutate absolută în România: este deschisă de numai câteva luni, dar a reuşit deja să adune seară de seară zeci de bucureşteni iubitori de feline. Ideea deschiderii trăznitei cafenele îi aparţine unei tinere de 29 de ani, care s-a gândit să combine partea de business cu dragostea pentru mâţe.

“Am văzut în Japonia cafenele de acest gen şi mi-a plăcut mult ideea. La început am crezut că este imposibil aşa ceva în România, dar uşor-uşor am încercat să lăsăm pisicile libere, lumea a apreciat, iar acum avem plină terasa aproape în fiecare seară”, spune Iulia Covor, tânăra care a reuşit să salveze viaţa a numeroase pisicuţe abandonate.

Mâţele sunt luate de pe străzi, sunt deparazitate, vaccinate şi uneori chiar sterilizate, după care sunt “prezentate” clienţilor cafenelei. 

Pisoiaşii cei mai mici şi mai năzdrăvani stau la interior, în timp ce adulţii se pot învârti liberi pe terasa cafenei. Fiecare felină are povestea ei, de obicei tristă, însă odată ajunse la Miau, viaţa li se schimbă complet.

Aici sunt răsfăţate până la Dumnezeu, nu le lipseşte niciodată nimic, iar cele mai norocoase au şansa să-şi găsească familii pe cinste. Mai ales puiuţii, sunt atât de dulci, că nu apucă să stea prea mult la cafenea. Chiar şi noi am plecat de la Miau cu un ghemotoc de blană, tigrat şi pufos ca o jucărioară de pluş.

Loading...

Citește și