Aici vii să bei cafeaua şi pleci cu mâţa la pachet FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Reporterul Click! a savurat o cafea în compania pisicuţelorFoto: Roberto Sălceanu
Reporterul Click! a savurat o cafea în compania pisicuţelorFoto: Roberto Sălceanu

Eşti iubitor de pisici, dar nu îţi permiţi să ţii una acasă? Poţi petrece timp preţios în compania lor la cafeneaua Miau, din centrul Capitalei. Aici poţi savura un ceai în timp ce te joci cu una din cele câteva zeci de mâţe, iar dacă vreuna îţi fură inima, nu-i bai: o poţi adopta!

La Miau Café, de pe strada Maximilian Popper, la numărul 41, pisicile chiar sunt la ele acasă. De dimineaţa devreme şi până la ultimul client, se învârt tacticoase printre mese, cerşind atenţie din partea muşteriilor.

Galerie foto cu atmosfera de la cafeneaua Miau

Cafeneaua în care te desfeţi în mieunatul mâţelor este noutate absolută în România: este deschisă de numai câteva luni, dar a reuşit deja să adune seară de seară zeci de bucureşteni iubitori de feline. Ideea deschiderii trăznitei cafenele îi aparţine unei tinere de 29 de ani, care s-a gândit să combine partea de business cu dragostea pentru mâţe.

“Am văzut în Japonia cafenele de acest gen şi mi-a plăcut mult ideea. La început am crezut că este imposibil aşa ceva în România, dar uşor-uşor am încercat să lăsăm pisicile libere, lumea a apreciat, iar acum avem plină terasa aproape în fiecare seară”, spune Iulia Covor, tânăra care a reuşit să salveze viaţa a numeroase pisicuţe abandonate.

Mâţele sunt luate de pe străzi, sunt deparazitate, vaccinate şi uneori chiar sterilizate, după care sunt “prezentate” clienţilor cafenelei. 

Pisoiaşii cei mai mici şi mai năzdrăvani stau la interior, în timp ce adulţii se pot învârti liberi pe terasa cafenei. Fiecare felină are povestea ei, de obicei tristă, însă odată ajunse la Miau, viaţa li se schimbă complet.

Aici sunt răsfăţate până la Dumnezeu, nu le lipseşte niciodată nimic, iar cele mai norocoase au şansa să-şi găsească familii pe cinste. Mai ales puiuţii, sunt atât de dulci, că nu apucă să stea prea mult la cafenea. Chiar şi noi am plecat de la Miau cu un ghemotoc de blană, tigrat şi pufos ca o jucărioară de pluş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net