Actorii Teatrului Nottara vor face naveta între săli

teatrul-elisabeta-.jpg

La Teatrul “Elisabeta” trupa de la Nottara va juca majoritatea spectacolelor

Teatrul Nottara din Bucureşti devine prima instituţie de cultură ”migratoare” din România. Pentru că nu mai au ”casă”, actorii vor juca în facultăţi, pe scenele altor teatre, în case de cultură sau chiar la Radiodifuziunea Română.

Spectacolele din repertoriul teatrului vor putea fi văzute mai ales la sala privată Elisabeta, de pe bulevardul cu acelaşi nume. Piesele vor fi jucate însă şi pe scena de la Institutul Maghiar din Bucureşti, Centrul Cultural pentru UNESCO, Casa Artelor din sectorul 3 sau amfiteatrul mare al Universităţii Politehnice.

Teatrul Nottara din Bucureşti şi-a suspendat activitatea de la sediul din Bulevardul Magheru pe 23 noiembrie 2015, în urma promulgării de preşedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat, până la consolidarea acestora.

Loading...

Citește și

 • george alexandru teatrul nottara

  Reprezentanții Teatrului Nottara și familia regretatului actor George Alexandru, care s-a stins din viață vineri (1 ianuarie), la 58 de ani, după ce s-a luptat cu o gravă afecțiune, a făcut apel la discreție și îi roagă pe „toți amatorii de senzații tari” să se abțină „de la comentarii” neadecvate, referitoare la moartea actorului.

 • george alexandru priveghi teatrul nottara

  Închis cu forța în noiembrie 2015, Teatrul Nottara a dat lacătul jos luni (4 ianuarie), pentru a-l primi din nou pe scenă pe George Alexandru. Vestea că actorul a încetat din viaţă la 58 de ani chiar în prima zi din 2016 a întristat lumea artistică. Sute de prieteni și colegi au venit să-l aplaude pentru ultima dată.

 • george alexandru actor teatrul nottara

  Moartea fulgerătoară a actorului George Alexandru a întristat lumea artistică încă din prima zi a anului 2016. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai artistului, coleg la Teatrul Nottara din Capitală, actorul Ion Haiduc, a spus câteva lucruri pe care foarte puțini le știu despre regratatul artist.

 • george alexandru

  Moartea actorului George Alexandru (58 de ani) în prima zi a anului a îndurerat întreaga lumea artistică de la noi. Oana Pellea, fiica celui care i-a fost profesor și mentor lui George Alexandru, a transmis un mesaj emoționant pe contul personal de Facebook.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1